gazmir Odesláno Listopad 30, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2016 Dobrý den, koupil jsem v zastavarne nový PS4 a po spuštění to po mě chce čtyřmistny kód. Nevíte jak to dal rozběhnout a nebo o jaký kód jde? Děkuji za odpověď Citovat
1 pilulkin Odesláno Listopad 30, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2016 Zkusil bych čtyři nuly, to je myslím defaultně nastavený kód, jinak pak přepnout konzoli do safe módu a volba číslo 6. Citovat
0 Dweightee888 Odesláno Listopad 30, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2016 Zdar, ta první věta, to je oxymoron, ne? "Koupil jsem v zastavárně nový PS4" a k tomu napíšeš" že to chce kod". To PSko určitě není nový a ten kod bude zřejmě po předchozím majiteli...můžeš zkusit nějaký variace, ale nemyslím si, že budeš úšpěšný, spíš bych to zkusil jít vrátit a nebo bych příště nekupoval něco, co sis nevyzkoušel... Citovat
0 okajos Odesláno Listopad 30, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2016 musel jsem se podívat - na 100% tam máš nastavenou dětskou pojistku -ta má 4 čísla-takže zpátky do zastavárny a chtít ten kod nebo se s nima domluvit přece to museli zkusit..nevím když to budeš hledat postupnou metodou jak ps4 na to bude reagovat...MNOHO ŠTĚSTÍ Citovat
0 Manoust Odesláno Listopad 30, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2016 Pokud to psko da do tovarniho stavu, tak tim to obejde ne ? Citovat
0 gazmir Odesláno Listopad 30, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2016 Díky kluci za radu. Půjdu jim to hodit na hlavu. :-D Myslel jsem si že to někdo znarodnil a jako třeba kradeny přístroj zablokovali podle sériového čísla. Citovat
0 okajos Odesláno Listopad 30, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2016 ..navíc ten kod se dává přes joystyk ...moc jsem na to nekoukal teď jaká číslice je po kterým tlačítkem-takže to může být třeba kolečko,trojúhelnik,šipka nahoru či šipka dolů...nebo úplně jiného..pokud se to dá ale nějak obejít jinak tak sorry Citovat
0 Manoust Odesláno Listopad 30, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2016 Tovarni nastaveni normalne pres safe mode, jak uz tady kolega woodstock uvedl. Citovat
0 gazmir Odesláno Listopad 30, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2016 Okey, vyzkoušim až budu doma. Citovat
0 kruta Odesláno Listopad 30, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2016 Třeba u Xbox 360 pokud někdo nastaví rodičovský zámek, tak ani formát nepomůže a zámek stále zůstane. Jen aby to tak nebylo i u PS4. Citovat
0 ml.gagin@gmail.com Odesláno Červen 30, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 30, 2020 Jde nějak definitivně zničit konzoli PS4 došlo ke krádeži!tak jsem myslel kdys nemám ja ani ♥♥♥ nebudou mít dik Citovat
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 30, 2020 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červen 30, 2020 ne. zmenit heslo a zadat dvoufazove overeni na ucet. jinak da reset a jede dal. Citovat
0 liborpoulik Odesláno Červen 30, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 30, 2020 heslo je přeci jen na profil, ne? když dá úplnou inicializaci konzole tak si udělá vlastní. Citovat
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 30, 2020 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červen 30, 2020 udela, ale nebude alespon pouzivat jeho pripadne mu nevybrakuje ucet pripojenej na psn. jinak zkus zavolat na sony a teoreticky by melo jit udelat BAN na konzoli skrze seriove cislo Citovat
Otázka
gazmir
Dobrý den, koupil jsem v zastavarne nový PS4 a po spuštění to po mě chce čtyřmistny kód. Nevíte jak to dal rozběhnout a nebo o jaký kód jde? Děkuji za odpověď
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.