mihaldca Odesláno Listopad 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2016 Dobrý deň, viete mi poradiť keď si zapnem konzolu tak najprv bliká na modro potom sa zasvieti na bielo ale obraz mi nejde Ďakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1 Hecis Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2016 Nazdar borci Jsem tady novy a snad jsem nasel tema , ktere vyhovuje memu dotazu. Nechci Vam tady zakladat zbytecne nove vlakno. Nicmene potreboval bych poradit s PS 4 Pro. Vcera jsem ho koupil a uz doma mam pripravenou novou TV od SAMSUNGU 152cm s 4K - UE60KU6072 , ke ktere jsem PS pripojil. K PS jsem koupil kvalitnejsi HDMI ,coz mi poradili v DATARTU pro lepsi prenos obrazu. Nicmene problem je v tom, ze PS je pripojeno a po prepnuti v TV na HDMI se mi neprepne do modu PS. Je tam cerny obraz na kterem mi vyskoci hlaska. " zkontrolujete pripojedne zarizeni a nasledne znovu vyberte moznost HDMI ". Tuto zalezisto jsem samozrejme udelal nekolikrat. Dokonce jsem zmenil kvalitnejsi HDMI kabel na standartni HDMI kabel, ktery dodava k PS primo vyrobce. Volal jsem na SAMSUNG, protoze predpokladam , ze je to problem TV a ti mi rekli , ze mam v nastaveni prepnout TV na HDR, coz jsem udelal, a zkousel ruzne varianty v nasteveni , ale bohuzel obrazovka je porad prazdna a TV nema signal z PS. Nemyslim si , ze by to mel byt problem s PS ,ale s TV. Je sice 2 tydny stara, ale nevim jestli napr. nebudu muset pockat na nejakou aktualizaci od samsungu k teto TV aby byl s PS 4 Pro kompatibilni. Nesetkali jste se nahodou nekdo s timto problemem? Pripadne jak to resit a s kym ? Doma mam jeste jednu TV od SAMSUNGU , ktera nema 4K ale ma FULLHD... dnes zkusim jestli rozjedu PS tam. Mockrat dekuji za rychlou odpoved. Samozrejme to chci rozjet co nejdrive, protoze bych si v tomto pocasi rad zahral =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1 michal.ostravice Odesláno Prosinec 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2016 Každopádně je tam psáno opakovat a mne Smoukycze zachránil od reklamace. Zkusil jsem připojit ten jednoeurový kábel z ps3 a nad 30fps to nejede a o barvách ani nemluvím. Rozdíl mezi káblem z Datartu za litr HDMI 2.0 a přiloženým jsem nezkoušel. Jinak mi PS4 pro šlape jako hodinky a ani nehučí. U Infamous se větrák vypne po chvilce i v nastavení 4k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Listopad 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2016 Zkus podrzet zapinaci tlacitko na konzoli dokud podruhe nepipne a pak change resolution. Pote v menu pska nastav rozliseni,ktere tva TV podporuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mihaldca Odesláno Listopad 30, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2016 Ok skúsim to ale ako ešte včera som ju hral a dnes zrazu nič nevieš asi čím to múže byť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Listopad 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2016 Nevypinal jsi psko natvrdo ze zasuvky? Nebo mozna si ho zapojil do jineho hdmi? Jinak fakt nevim. Prvni to zkus a kdyz to nepomuze, tak asi jedine reklamace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mihaldca Odesláno Listopad 30, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2016 nie práve vypol som to normálne a ani HDMI som nemenil Diky tak skúsim a ak nič tak to dám reklamovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 craig27 Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2016 před 17 minutami, Hecis napsal: Nazdar borci Jsem tady novy a snad jsem nasel tema , ktere vyhovuje memu dotazu. Nechci Vam tady zakladat zbytecne nove vlakno. Nicmene potreboval bych poradit s PS 4 Pro. Vcera jsem ho koupil a uz doma mam pripravenou novou TV od SAMSUNGU 152cm s 4K - UE60KU6072 , ke ktere jsem PS pripojil. K PS jsem koupil kvalitnejsi HDMI ,coz mi poradili v DATARTU pro lepsi prenos obrazu. Nicmene problem je v tom, ze PS je pripojeno a po prepnuti v TV na HDMI se mi neprepne do modu PS. Je tam cerny obraz na kterem mi vyskoci hlaska. " zkontrolujete pripojedne zarizeni a nasledne znovu vyberte moznost HDMI ". Tuto zalezisto jsem samozrejme udelal nekolikrat. Dokonce jsem zmenil kvalitnejsi HDMI kabel na standartni HDMI kabel, ktery dodava k PS primo vyrobce. Volal jsem na SAMSUNG, protoze predpokladam , ze je to problem TV a ti mi rekli , ze mam v nastaveni prepnout TV na HDR, coz jsem udelal, a zkousel ruzne varianty v nasteveni , ale bohuzel obrazovka je porad prazdna a TV nema signal z PS. Nemyslim si , ze by to mel byt problem s PS ,ale s TV. Je sice 2 tydny stara, ale nevim jestli napr. nebudu muset pockat na nejakou aktualizaci od samsungu k teto TV aby byl s PS 4 Pro kompatibilni. Nesetkali jste se nahodou nekdo s timto problemem? Pripadne jak to resit a s kym ? Doma mam jeste jednu TV od SAMSUNGU , ktera nema 4K ale ma FULLHD... dnes zkusim jestli rozjedu PS tam. Mockrat dekuji za rychlou odpoved. Samozrejme to chci rozjet co nejdrive, protoze bych si v tomto pocasi rad zahral =D Zkus tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2016 Zkus podrzet zapinaci tlaciko na konzoli dokud podruhe nepipne, tim se dostanes do safe modu a pak dej change resolution, pote v menu pska nastav rozliseni, ktere tva TV podporuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smartmax Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2016 https://www.vg247.com/2016/11/15/getting-a-black-screen-with-your-ps4-pro-and-4k-tv-there-may-be-a-workaround-but-its-not-ideal/ Totok je taky nějaký návod...na black screen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hecis Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2016 Perfektni. Dekuji za radu !! hned jak prijdu z rachoty tak to prubnu !!! Dekuji za rychlost , necekal jsem tak rychlou odpoved. Jste borci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hecis Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2016 Bohuzel ani tyto podklady mi nepomohli k tomu abych muj problem vyresil. Zkusil jsem pripojit dokonce PS4 na druhou SAMSUNG TV a tam to slape , jenomze to je 103 , coz je dost ubohe =). Resil jsem to se SAMSUNGEM ti pres vzdalenou podporu chcou zkusit restartovat HDMI konektory , tak uvidime a na podpore PS , byla zenska , ktera me vicemene vzdy odkazovala na google a prej tam vse najdu =D. Tak jsem ji slusne podekoval a hledam =D Nicmene je jasne , ze to neni problem PS , ale TV :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2016 Zkus jeste v nastaveni vypnout HDCP. Pripoj to na tu TV kde to funguje vypni to a pak to zkus pripojit znovu na TV kde to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hecis Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2016 před 18 minutami, Manoust napsal: Zkus jeste v nastaveni vypnout HDCP. Pripoj to na tu TV kde to funguje vypni to a pak to zkus pripojit znovu na TV kde to nejde. Ano na druhe televizi se dostanu do MODU , vyberu moznost HDCP, ale neni tam vypnout, ale za 1. AUTMATICKY 2. Pouze HDCP 1,4. Bylo nastavene automaticky, tak jsem to prehodil na 1,4 , ale po pripojeni na novou TV se nic nedeje. Zkousel jsem take prenastavit automaticke zobrazeni v MODU - change resolution , samozrejme se nabizela moznost YUV420, ale bohuzel na mensi televizi jsme ji nemohl potvrdit. Takze jsem musel jit na 1080p a pak jsem to zkusil na nove opet... Bohuzel bez vysledku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2016 Ja mam teda jen obyc PS4, ale mam tam normalni odksrtavaci okenko u HDCP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hecis Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2016 před 3 minutami, Manoust napsal: Ja mam teda jen obyc PS4, ale mam tam normalni odksrtavaci okenko u HDCP. Ty jsi mel na mysli v systemu PS? a nebo v SAFE MODE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2016 Normalne v systemu, proto jsem ti rikal at si to das na tu TV, kde vidis obraz. PS: posledni prispevky se necituji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hecis Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2016 Timto bych chtel navazat na nase tema v PS4 Pro. Bylo by super kdyby tady hodil kolega veskerou komunikaci =) Je to vicemene stejne tema. Nicmene mluvil jsem opet se samsungem a zitra budu mit vzdaleny pristup a budou chtit na dalku restartovat HDMI konektor... Zvlastni je , ze kdyz PS zapnu konektor se mi na TV zobrazi u HDM -> konzole je pripojena. Nicmene na obrazovce blika , signal nenalezen. Zkousel jsem jak jsme si psali variantu na TV kde PS jede. Vypnout HDCP primo v systemu PS - nic. Pak jsem v SAFE MODE prepl na HDCP only 1,4 - taktez nic. Fakt uz nevim... sam jsem zvedavy jak tuto zalezitost vyresi SAMSUNG , protoze si myslim , ze tento problem nebudu mit jen ja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 craig27 Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2016 blba otázka ale kolik ma tv hdmi konektoru zkusil si i jiny nez pouze ten jeden. Tohle se mi stalo u meho Samsungu několikrát. Zapl jsem Ps4 a obraz nikde, tak jsem zkusil jine hdmi vystupy a Ps se chytl jeste mrkni na tohle vypadá to nadejne www.pcmag.com/news/349570/how-to-fix-the-ps4-pro-no-signal-4k-tv-problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2016 možná taky hloupost-máš tam připojenou jenom konzoli-mi se u televize Sony Bravia zase konzole nesnese s přehrávačem dvd-budˇjedno nebo druhé-nějak se holky nemají rády Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hecis Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2016 craig27: Ano jsou tam tri ... zkousel jsem vsechny tri ... samozrejme na SAMSUNGU mi rekli a to jsem se i docetl , ze jeden z nich je oznacen zlute HDMI (STB/DVI) je pro pripojeni konzole a prave pro lepsi prenos obrazu. okajos: Ano ... mam pripojenou jen konzoli. Nic vic craig27: Ano tento odkaz uz jsem dostal , problem je v tom ze se do SAFE MODU dostanu pouze na moji stare TV , tudiz nejsem schopen na nove TV , u ktere resim problem zmenit v safe modu tyto parametry:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nadzi Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2016 před 10 hodinami, Hecis napsal: Nazdar borci Jsem tady novy a snad jsem nasel tema , ktere vyhovuje memu dotazu. Nechci Vam tady zakladat zbytecne nove vlakno. Nicmene potreboval bych poradit s PS 4 Pro. Vcera jsem ho koupil a uz doma mam pripravenou novou TV od SAMSUNGU 152cm s 4K - UE60KU6072 , ke ktere jsem PS pripojil. K PS jsem koupil kvalitnejsi HDMI ,coz mi poradili v DATARTU pro lepsi prenos obrazu. Nicmene problem je v tom, ze PS je pripojeno a po prepnuti v TV na HDMI se mi neprepne do modu PS. Je tam cerny obraz na kterem mi vyskoci hlaska. " zkontrolujete pripojedne zarizeni a nasledne znovu vyberte moznost HDMI ". Tuto zalezisto jsem samozrejme udelal nekolikrat. Dokonce jsem zmenil kvalitnejsi HDMI kabel na standartni HDMI kabel, ktery dodava k PS primo vyrobce. Volal jsem na SAMSUNG, protoze predpokladam , ze je to problem TV a ti mi rekli , ze mam v nastaveni prepnout TV na HDR, coz jsem udelal, a zkousel ruzne varianty v nasteveni , ale bohuzel obrazovka je porad prazdna a TV nema signal z PS. Nemyslim si , ze by to mel byt problem s PS ,ale s TV. Je sice 2 tydny stara, ale nevim jestli napr. nebudu muset pockat na nejakou aktualizaci od samsungu k teto TV aby byl s PS 4 Pro kompatibilni. Nesetkali jste se nahodou nekdo s timto problemem? Pripadne jak to resit a s kym ? Doma mam jeste jednu TV od SAMSUNGU , ktera nema 4K ale ma FULLHD... dnes zkusim jestli rozjedu PS tam. Mockrat dekuji za rychlou odpoved. Samozrejme to chci rozjet co nejdrive ahoj ja len ktomu kablu HDMI v datarte ti poradili zle a zbytocne si kupoval lepsi hdmi kabel ak kupis akykolvek label tak kvalita vystupneho signalu bude rovnaka jak s kablom za 1 euro tak s kablom za 30 eur rozdiel v cene je len koli kvalite kablu ako kvalita materialu dlzka a pripadne tienenie tym chcem povedat ze kabel od sony k ps4pro je rovnako dobry ako ten ktory ti ''poradili'' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 craig27 Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2016 před 27 minutami, Hecis napsal: craig27: Ano jsou tam tri ... zkousel jsem vsechny tri ... samozrejme na SAMSUNGU mi rekli a to jsem se i docetl , ze jeden z nich je oznacen zlute HDMI (STB/DVI) je pro pripojeni konzole a prave pro lepsi prenos obrazu. okajos: Ano ... mam pripojenou jen konzoli. Nic vic craig27: Ano tento odkaz uz jsem dostal , problem je v tom ze se do SAFE MODU dostanu pouze na moji stare TV , tudiz nejsem schopen na nove TV , u ktere resim problem zmenit v safe modu tyto parametry:/ uz si toho tady uvedl hodne nebudu to zpátky vse studovat ale mas v tv tedy poslední aktualizace samsungu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hecis Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2016 Ano, budu muset pockat na podporu samsungu co zitra vymysli pres vzdaleny pristup. Jinak mi je nova TV na ... Kazdopadne diky za poznatky . Dam urcite vedet jak to dopadlo , kdyby se to nekomu stalo taktez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2016 Mas na TV vybrany spravny hdmi? :)) Zkousel si i s puvodnim hdmi kabelem co byl u PS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Prosinec 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2016 U PRO je dodáván standartne HDMI 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mihaldca
Dobrý deň,
viete mi poradiť keď si zapnem konzolu tak najprv bliká na modro potom sa zasvieti na bielo ale obraz mi nejde
Ďakujem za odpovede
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
33 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.