FrostyDog Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2016 Zdravím, mám takový problém. Asi před 2 měsíci mi to vyhazovalo jinou chybu a nešlo se mi přihlásit do PSN. Zařídil jsem si veřejnou IP a problém se vyřešil, zase to šlo, ale teď asi před týdnem mi to začalo vyhazovat tuhle chybu, viz. obrázek. Nevíte někdo co s tím? Našel sem nějaké rady na netu, ale nepomohlo mi zatím nic. Citovat
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 1, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2016 Jakéí DNS používáš v nastavení? Ty, které máš od svého ISP? Zkoušel jsi je manuálně měnit a nastavit tam třeba ty, co používá Google? Citovat
FrostyDog Odesláno Prosinec 1, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2016 Původně jsem tam měl ty od ISP a na ty mi to šlo, ale teď to nejde. Zkoušel jsem i ty co používá Google, ale výsledek je stejný. Citovat
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 1, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2016 Takže jsi tam zkoušel zadat např. 8.8.8.8 ? Citovat
FrostyDog Odesláno Prosinec 1, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2016 Ano to jsem zkoušel, 8.8.8.8 i 8.8.4.4 Citovat
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 1, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2016 Hmm, bude to mít něco společného s tvým připojením do internetu (a návazně na tvého ISP). Zkoušel jsi se připojit k PSN např. přes mobil (pokud máš mobilní data), abys vyloučil chybu v nastavení PS4 a na straně provozovatele PSN? Pak už jedině upgrade FW tvého domácího routeru, jak mnohde při této chybě radí. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.