GsPiDeR Odesláno Prosinec 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2016 Zdravím, jíž nějakou dobu se nemohu připojit Tapatalkem do tohoto fóra. Kde je problém? Všechny ostatní fóra mi fungují normálně. Předem děkuji za reakci. @mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 4, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2016 Vymazat data aplikace nebo přeinstalovat ji jsi zkoušel? Systém máš jaký? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.vanek Odesláno Prosinec 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2016 Také se nepřipojím. Jen kolečko a připojování k severu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GOTOCZ Odesláno Prosinec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2016 Zdravím, dělá mě to taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 8, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2016 Co takhle alespoň do příspěvků napsat co máte za systémy(ať mají admini popř. správci možnost se něčeho chytnout), jestli jste zkoušeli s aplikací něco dělat jako např. vymazat data aplikace, přeinstalovat atd. než vypisovat mě to nejde? Myslím, že by to pomohlo víc u mě iOS 10.2 (beta 7) poslední verze tapatalku a funguje Rixcz a drak3go reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Prosinec 8, 2016 Administrators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2016 před 2 hodinami, GOTOCZ napsal: Zdravím, dělá mě to taky. Zkus to co napsal SAIXX: V 4. 12. 2016 at 12:52, SAIXX napsal: Vymazat data aplikace nebo přeinstalovat ji jsi zkoušel? Systém máš jaký? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GOTOCZ Odesláno Prosinec 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2016 V 8. 12. 2016 at 14:08, Rixcz napsal: Zkus to co napsal SAIXX: Ahoj, samozřejmě jsem zkoušel jak vymazat data, tak přeinstalovat tapatalk. Dělá to jak na mobilu, tak na tabletu. Mobil:Oneplus one,Android 6.0.1 Tablet:Nexus 7,Android 7.1.0 Tapatalk 6.3.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 9, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2016 Já od doby co fórum prošlo inovací a byly že začátku problémy jedu v pohodě. Zkusil bych možná kontaktovat vývojáře pokud zde admini nezjistí jakýkoliv problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GsPiDeR Odesláno Prosinec 11, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2016 Mobil: Note4 System 6.0.1 ... přeinstalace a vymazání dat nezabralo ... ostatní fóra ok ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Prosinec 11, 2016 Administrators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2016 @GOTOCZ a @GsPiDeR Pres prohlizec v telefonu se jde normalne prihlasit? Aktualizovali jsme ted forum, problem pretrvava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GOTOCZ Odesláno Prosinec 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2016 Přes prohlížeč v telefonu se jde normálně připojit, ale přes tapatalk je to pořád stejný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Prosinec 12, 2016 Administrators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2016 Ted uz to nahodou nefunguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GOTOCZ Odesláno Prosinec 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2016 Pořád nic.... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 12, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2016 Vývojářům jste nepsali? Protože je divný že mě to na iOS jede i jelo přes to,že bylo fórum aktualizováno. Navíc mám teda vyšší verzi tapatalku - 6.3.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Prosinec 12, 2016 Administrators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2016 Zatim to vypada ze je problem hlavne s androidem, tenhle tyden jim napisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GOTOCZ Odesláno Prosinec 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2016 Na android je poslední verze 6.3.3 http://www.apkmirror.com/apk/tapatalk-inc/ Přesně nevím kdy to přestalo fungovat jestli před nebo po aktualizaci fóra, ale myslím že po té změně hesel (nicků) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 12, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2016 V té době problémy byly ale po aktualizaci nějakýho modulu na fóru ten tapatalk začal normálně fungovat. Vím to 100% jelikož v té době sem měl LG G4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2016 Mám LG nexus 5x - android 7.1.1 a tapatalk v6.3.3 a nejedu cca 2mesice snad už předinstalované vymazáno x krát a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Prosinec 20, 2016 Administrators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2016 @Rowan @GOTOCZ @GsPiDeR @jirka.vanek Už máme odpověď od podpory. Chyba je v android verzi tapatalku a bude opravena v další aktualizaci. Děkujeme za nahlášení a pomoc. Citovat Hello,Thank you for contacting Tapatalk and providing the details.This issue will be fixed in the next Android App release. Pls. stay tuned for the update. Thank you for bringing this to our attention. Regards,Tapatalk Support Team Rowan, drak3go a GOTOCZ reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2016 Super, děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.vanek Odesláno Prosinec 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2016 Tak snad bude brzy oprava. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Leden 4, 2017 Administrators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2017 Je chyba v nové verzi opravena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GOTOCZ Odesláno Leden 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2017 Ahoj, v obchodě ještě není nová verze, ale zkoušel jsem 6.4.0 (beta) z apkmirror a pořad to nejde :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GOTOCZ Odesláno Leden 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2017 Ahoj, takže teď jsem nainstaloval 6.4.0-847 z apkmirror a už to jde.Odesláno z mého A0001 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Leden 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2017 Díky zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.