lavooo Odesláno Prosinec 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2016 Čau mám dotaz pokud mám normální verzi hry CoD IW a od někoho bych koupil kód na remastered pojede mi ? Není nějak spojeny kód s určitým originál diskem ? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2016 ahoj, neměl by být, jen je potřeba pro hraní mw re mítt disk iw v mechanice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 14, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 Ke hrani MW musis mit disk s IW, pripadne vlastnit digitalni verzi IW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Říjen 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2017 Tohle CoD MW je uz samostatne hratelne, ne? https://store.playstation.com/#!/en-us/games/call-of-duty-modern-warfare-remastered/cid=UP0002-CUSA03522_00-CODMWRTHEGAME001 Ostatne kterou verzi / edici CoD do PS4 mi doporucujete, ... se v tom moc nevyznam: Na kterou CoD mam teda (vyjma VR verze) cihat na slevu? : https://psdeals.net/cz-store/all-games?search=Call+of+duty&platforms=ps4&type=games jako 2899 Kc za kus, ehm, tak nevhci koupit spatne, kdyz se to ani neda vratit, anebo na UK storu da? Ktera verze je takova nejaka nej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Říjen 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2017 Lidičky nikdo neví?Jaký aktuálně dostupný CoD bych mel pořídit? Díky za tip!!!Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 22, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2017 Toaletak na zachod si dokazes vybrat sam? Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Říjen 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2017 vem ho tady, hoch co to seli ma gut hodnoceni https://gamebazar.cz/?profil=punthos11 Locker reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Říjen 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2017 Toaletak na zachod si dokazes vybrat sam?Toaletak funguje identicky a je kompatibilní se všemi držáky a ma jen 3 parametry, cenu, délku, počet vrstev Ja na mobilu fakt neumím porovnat, který produkt ma jakou hodnotu, ledaže bych si udělal rešerši a porovnal datum vydáni a velikost a popisek - na PC asi hračka ale na 4" mobilu...Takže je lepší základ MW Remastered?A když koupím placku tak to stejne bude tahat ze sítě data, ne? Takže to zaplní hardisk (v jakem poměru?) a stejne musím mít medium v mechanice - to se mi nechce.Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 22, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2017 Myslim, ze rozhodovani je subjektivni zalezitost a ze by sis mel sam osahat, co ti bude vyhovovat vic. Nikdo jiny to za tebe udelat nemuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Říjen 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2017 Promiň ale neviděl jsem na psn dema na CoD... Tak kde si to lze osahával?Nějakéj tip na srovnávací recenzi?Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 22, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2017 Pujc su to od pratel nebo si to kup a kdyz ti to nebude vyhovovat, tak to prodej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Říjen 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2017 ja to zadani stale nechapu? chces hrat ten remaster,nebo future sranec? s klukama co to hrajeme mame nekdo digital ze store,nekdo placku. obe verze hry funguji ,bez lagu zaseku.ja mam store verzi,mam nainstalovany pouze remaster. to novy litaci jsem smazal a hra mi normalne funguje. tady muzes na gb koupit placku,kdyz te to chytne super,kdyz ne posles to dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Říjen 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2017 Futur sranec myslíš ty zombiky? Hele ja pravé vůbec nevím, primárně to budu mít jako zábavu pro zamestnance... Viz jiný téma...Takže resume : koupit na jiný účet store verzi MW Remastered a zkusit, OK. Ps: tady se toho asi nikdo v el. verzi nezbavuje co?Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 22, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2017 Digitalni verze se preprodavat nedaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Říjen 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2017 Jaktoze ne? Cely ucet s tou hrou kd bude zakoupena jen ta jedna hra? Jeste otazka - ma to CoD moznost bez toho PSplus? Predpokladam ze ano. A lze to hrat dva hraci s 2 ovladaci (split screen)? Predpokladam ze ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 22, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2017 Nezminovals, ze chces ucet... navic kupovat ucty je vzdy s rizikem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Říjen 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2017 Rad si o tom něco prectuSent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 22, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2017 To je to nejlepsi, co muzes udelat... mimochodem, na vsechny tve dotazy jsou tu odpovedi. Staci jen hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Říjen 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2017 Tu, v tomto vláknu fakt odpovědi nejsou... Spis otázky a nejistota... A s telkou mi neporadís?Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 22, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2017 Proto je ma rada nad zlato, pouzij vyhledavani. Nesmis se divit, ze se nikdo nehrne do toho, aby ti odpovedel na dotazy, ktere se tu resi velmi casto. Dokonce i na televize je tady vlakno, kde clenove fora probrali velmi dukladne soucasnou i budouci nabidkou na trhu. Nez zacnes pokladat dalsi dotazy, pouzij, prosim, vyhledavani. Nerad bych tve prispevky oznacoval jako spam. Usetris cas sobe i ostatnim. Verim, ze najdes odpovedi na vse, co hledas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Říjen 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2017 Tak jsem si přečetl na idnesu, ze MW ma zastaralý engine, i když Remastered, tak do toho nejdu, ten WWII by mohl bejt lepší...Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.