Jirka K. Odesláno Prosinec 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2016 Ahoj. Chtěl bych se zeptat, jestli je nějaká možnost jak na Xbox One S přehrát flash video v prohlížeči? Konkrétně mi jde o sledovanitv.cz. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jirka K. Odesláno Prosinec 18, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2016 UP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 19, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2016 Flash player není v konzolích podporován a nic nenasvědčuje tomu, že by tomu mělo být do budoucna jinak. Mimo to je zastaralý a představuje bezpečností riziko. Na tomto [ODKAZE] se můžeš dozvědět, jak u konzole X360 lze "vyřešit" přehrávání stránek, obsahující flash video, předpokládám, že u Xbox One to bude podobné. Neznamená to ale řešení problému a ani toho, na co se zde ptáš ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jirka K. Odesláno Prosinec 27, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2016 Tohle už jsem zkoušel, ale nešlo to. Ale děkuji. A nenapadá tě třeba jak jinak to udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 28, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2016 U tovární (nemodifikované) konzole se obávám, že to nijak udělat nejde. BioToXx_ reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jirka K. Odesláno Prosinec 28, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2016 A ono se nějak dá modifikovat One S? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 28, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2016 Ne, v tuto chvíli nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jirka K.
Ahoj. Chtěl bych se zeptat, jestli je nějaká možnost jak na Xbox One S přehrát flash video v prohlížeči? Konkrétně mi jde o sledovanitv.cz. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.