NuDiXs Odesláno Prosinec 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2016 Ahoj, Chtěl bych si pořídit lacinější volant,vychází asi na 4000,- Zajímá mě,jak máte řešené připevnění.PSko mám klasicky v obýváku,tam mám zase sedačku a nízký stolek. Kam mohu volant upnout?Vím že jsou stojany,ale jsou dražší jak samotný volant. Máte na to nějakou vychytávku? Jedná se o Trustmaster T150,nebo jak se přesně jmenuje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hráč123 Odesláno Prosinec 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2016 Vychytavka na to se jmenuje evolution seat...na konferencni stolet asi tezko... Jeste prodavaji takove stojanky ktere jsou o dost levnejsi...jinak je to ale utopie a ergonomie sezeni je na draka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuDiXs Odesláno Prosinec 12, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2016 Takže tak https://m.alza.cz/gaming/thrustmaster-t80-racing-wheel-d488372.htm?catid=18849239 a tak https://m.alza.cz/wheel-stand-pro-thrustmaster-f458-spider-cerny-d3955103.htm?kampan=adpla_obecna_Gaming_extra-high&gclid=Cj0KEQiAsrnCBRCTs7nqwrm6pcYBEiQAcQSznJEk4Vi5sEzt-AY8m6hxKui0wohcxNeRerEQimv3QAMaAgc18P8HAQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Prosinec 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2016 Bacha na tyhle stojany, pokud mas pedali trochu tuzsi, tak musis o neco zaprit jinak se stane ze to dost ujizdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
NuDiXs
Ahoj,
Chtěl bych si pořídit lacinější volant,vychází asi na 4000,-
Zajímá mě,jak máte řešené připevnění.PSko mám klasicky v obýváku,tam mám zase sedačku a nízký stolek.
Kam mohu volant upnout?Vím že jsou stojany,ale jsou dražší jak samotný volant.
Máte na to nějakou vychytávku?
Jedná se o Trustmaster T150,nebo jak se přesně jmenuje ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.