NuDiXs Posted December 12, 2016 Report Share Posted December 12, 2016 Ahoj, Chtěl bych si pořídit lacinější volant,vychází asi na 4000,- Zajímá mě,jak máte řešené připevnění.PSko mám klasicky v obýváku,tam mám zase sedačku a nízký stolek. Kam mohu volant upnout?Vím že jsou stojany,ale jsou dražší jak samotný volant. Máte na to nějakou vychytávku? Jedná se o Trustmaster T150,nebo jak se přesně jmenuje ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Hráč123 Posted December 12, 2016 Report Share Posted December 12, 2016 Vychytavka na to se jmenuje evolution seat...na konferencni stolet asi tezko... Jeste prodavaji takove stojanky ktere jsou o dost levnejsi...jinak je to ale utopie a ergonomie sezeni je na draka.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 NuDiXs Posted December 12, 2016 Author Report Share Posted December 12, 2016 Takže tak https://m.alza.cz/gaming/thrustmaster-t80-racing-wheel-d488372.htm?catid=18849239 a tak https://m.alza.cz/wheel-stand-pro-thrustmaster-f458-spider-cerny-d3955103.htm?kampan=adpla_obecna_Gaming_extra-high&gclid=Cj0KEQiAsrnCBRCTs7nqwrm6pcYBEiQAcQSznJEk4Vi5sEzt-AY8m6hxKui0wohcxNeRerEQimv3QAMaAgc18P8HAQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 CiD Posted December 12, 2016 Report Share Posted December 12, 2016 Bacha na tyhle stojany, pokud mas pedali trochu tuzsi, tak musis o neco zaprit jinak se stane ze to dost ujizdi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
NuDiXs
Ahoj,
Chtěl bych si pořídit lacinější volant,vychází asi na 4000,-
Zajímá mě,jak máte řešené připevnění.PSko mám klasicky v obýváku,tam mám zase sedačku a nízký stolek.
Kam mohu volant upnout?Vím že jsou stojany,ale jsou dražší jak samotný volant.
Máte na to nějakou vychytávku?
Jedná se o Trustmaster T150,nebo jak se přesně jmenuje ...
3 answers to this question
Recommended Posts