Dungeonmaster Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Zdravim jak se vam tahle hra libi? me prijde hrozne super a je to sranda ve vice lidech to musi byt jeste vetsi hral jsem to jen ve 2. jinak chtel jsem se zeptat jestli se daji nejak odemknout jine staty nebo jestli se treba na to nekdy vydaji nejake rozsirovaci balicky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Nejlepsi na tehle hre je, ze je zadarmo. Nevim jestli je tak super, ze bych do ni strkal treba 800 MS pointu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 No to jo... a prave ze kdyz me to fakt zacalo bavit a zaclo to byt celkem zajimave a tezsi tak sem to dohral :D coz je skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Prosím vás nevíte jak tu hru ze stranek xbox stahnout? Je to zdarma tak jsem se registroval vse ok, ale kdyz si chci hru stahnout tak me to presmeruje na fakturacni adresu. co to je za blbost prece mi tu hru nechteji poslat postou...fakt nechapu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Ja mam xko propojene s pc tak ze mi jde i na xku net a stahuje mi to rovnou do xboxu ale na xboxu musis byt prihlasenej pod nickem ktery jsis udelal na xbox.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Dík tak to ne ja myslel, že se mi hra stahne na Pc a ja si ji pak dam na fleshku a zahraju tak jak to delam s demama. Ale ke stazeni jsem hru nasel jen na jednech strankach, ale pak mi to napsalo, ze hra je spatna corrupted. Tak se snazim ji najit jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 to nevim jestli to jde takhle na flashku ja sem taky zacatecnik... ja jsem to delal jen tak jak sem psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.