Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 30, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2016 Dostal jsem novou internetovou platebni kartu, na te je nastaven 3D Secure a pri platbe na ps store mi to ted hazi chyby, prave kvuli 3D Secure, se kterym si evidentne nerozumi. Mate na to nekdo nejaky "lek"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2016 jdi do online bankovnictvi, najdi si svoji kartu a u toho 3D secure si musis zadat sve telefonni cislo. Pri kazde platbe ti na tve cislo dojde pin a ten tam zadas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 30, 2016 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2016 Vim, takhle 3D Secure funguje, jde mi ale o to, ze PSN s tim ma problem. Pri pokusu o platbu vyhodi takovou zasmodrchanou chybu a konec, v nastaveni psn uctu jsem zkousel alespon manualne dobit kredit a tam to napsalo 3D Secure Fail. Z toho usuzuju, ze se platba nestrhne prave kvuli 3D Secure, jenze PSN me ani nenecha zadat 3D Secure kod, proste rovnou vyhodi chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djdominoSVK Odesláno Leden 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2017 Mam rovnaky problem (karta od AirBank). Nefunguje mi checkout cez webovy store ani dobitie penazi na ucet ani checkout cez Android appku (ta to v podstate robi cez ich web). Ked kupujem priamo cez konzolu tak vtedy to overenie neziada a dovoli mi to zaplatit (aspon v prosinci to este slo) Ocividne ma s tym problem viacero ludi a som dost prekvapeny ze na to SONY vobec nereaguje http://community.eu.playstation.com/t5/PS-Store-Support/3D-secure-failure/m-p/24813664 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasssz Odesláno Únor 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2017 Taky potvrzuji, nová karta od Monety (dříve GE Money) - nyní nejde platit kartou přes store na PC, ani v konzoli....navíc nejde ani Paypal, což nikdy nebyl problém. Slavná podpora mi sdělila, že o tom vědí a ať si koupím top up karty...tak jsem je slušně poslal někam...takže zatím pomoc od nich moc nečekám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goblinN82 Odesláno Únor 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2017 Pomoci se nedočkáš, určitě ne od Sony support team Czech Republic...občas mi přijde jako kdyby jim bylo úplně jedno, že svojí neochotou to řešit nebo to opravit se připravují o velkou spoustu peněz a také platících zákazníků. Nezbývá nic jiného než to zkoušet dál jiné dny...což je docela na prd pokud vezmu v potaz časově omezené nabídky na PS store a už se mi i několikrát stalo, že za celou trvání dobu akce se mi hra nepodařila koupit...fakt Sony rulezz lukasssz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2017 před 17 minutami, lukasssz napsal: Taky potvrzuji, nová karta od Monety (dříve GE Money) - nyní nejde platit kartou přes store na PC, ani v konzoli....navíc nejde ani Paypal, což nikdy nebyl problém. Slavná podpora mi sdělila, že o tom vědí a ať si koupím top up karty...tak jsem je slušně poslal někam...takže zatím pomoc od nich moc nečekám nejde pouzit paypal platby na playstation store nebo vseobecne platby pres paypal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goblinN82 Odesláno Únor 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2017 No jde o to kolik pokusů bylo vykonáno daný den. Je naprosto jedno jakou metodou (karta, paypal, pánbůh ti to zaplať...) prostě pokud proběhne 2x nepovedená platba tak se systém plateb zablokuje na 24-48h (dle oficiálních slov Sony ČR) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasssz Odesláno Únor 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2017 před 16 hodinami, headhot napsal: nejde pouzit paypal platby na playstation store nebo vseobecne platby pres paypal? Paypal vždy šel, teď jsem teda nic nezkoušel (myslím jinej nákup třeba ebay), nejde to přes store před 16 hodinami, goblinN82 napsal: No jde o to kolik pokusů bylo vykonáno daný den. Je naprosto jedno jakou metodou (karta, paypal, pánbůh ti to zaplať...) prostě pokud proběhne 2x nepovedená platba tak se systém plateb zablokuje na 24-48h (dle oficiálních slov Sony ČR) To vím, proto jsem vždy udělal max dva pokusy - na pc jednou paypal a jednou kartu, teď poslala podpora novou radu, tak uvidím, ale je to smutný - když už jim chceš poslat peníze, tak to nejde před 16 hodinami, goblinN82 napsal: Pomoci se nedočkáš, určitě ne od Sony support team Czech Republic...občas mi přijde jako kdyby jim bylo úplně jedno, že svojí neochotou to řešit nebo to opravit se připravují o velkou spoustu peněz a také platících zákazníků. Nezbývá nic jiného než to zkoušet dál jiné dny...což je docela na prd pokud vezmu v potaz časově omezené nabídky na PS store a už se mi i několikrát stalo, že za celou trvání dobu akce se mi hra nepodařila koupit...fakt Sony rulezz To se mi teď přesně stalo, dvě hry co jsem chtěl jsou už za plnou...takže jim zase asi nic nepošlu Tady skvělé (samozřejmě nefunkční - zcela mimo) doporučení od svátosti CZ Podpory PS Z centrály bylo doporučeno následující: Ověřte zda máte ve svém zařízení aktivovanou blokaci proti pop-up (vyskakovacím) oknům. Zároveň, pokud je v krátkém časovém úseku provedeno několik neúspěšných pokusů za sebou, 3DS přestane zasílat platformě zprávy. Doporučujeme vyčistit v zařízení krátkodobou paměť (cache) a když se pokusíte provést transakci, neměl byste aktualizovat stránku, pop-up (vyskakovací) okno se objevuje s určitou prodlevou. Tím, že stránku aktualizujete, zařízení tento krok považuje automaticky za další nezdařený pokus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.