robinrameno1987 Odesláno Prosinec 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2016 Cus, rychlej dotaz, na x1 u hry kinect sports rivals jsem mel cz dabing i texty, po resetu konzole a opetovne instalaci hry to uz v cz nemam. Vite nekdo jak tu hru pocestit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 30, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2016 Nezměnil ti reset konzole region na jiný, než Česká republika? Podívej se do nastavení a případně vrať region na CZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 robinrameno1987 Odesláno Prosinec 30, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2016 To právě mám všechno nastavený správně. To byla první věc, kterou jsem měnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Prosinec 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2016 a to mas disk nebo staženou hru z LIve? u stazene hry me napada, zda ji to nestahl z jiného regionu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
robinrameno1987
Cus, rychlej dotaz, na x1 u hry kinect sports rivals jsem mel cz dabing i texty, po resetu konzole a opetovne instalaci hry to uz v cz nemam. Vite nekdo jak tu hru pocestit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.