robinrameno1987 Odesláno Prosinec 30, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2016 Cus, rychlej dotaz, na x1 u hry kinect sports rivals jsem mel cz dabing i texty, po resetu konzole a opetovne instalaci hry to uz v cz nemam. Vite nekdo jak tu hru pocestit? Citovat
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 30, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2016 Nezměnil ti reset konzole region na jiný, než Česká republika? Podívej se do nastavení a případně vrať region na CZ. Citovat
0 robinrameno1987 Odesláno Prosinec 30, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2016 To právě mám všechno nastavený správně. To byla první věc, kterou jsem měnil. Citovat
0 jirik Odesláno Prosinec 31, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2016 a to mas disk nebo staženou hru z LIve? u stazene hry me napada, zda ji to nestahl z jiného regionu. Citovat
Otázka
robinrameno1987
Cus, rychlej dotaz, na x1 u hry kinect sports rivals jsem mel cz dabing i texty, po resetu konzole a opetovne instalaci hry to uz v cz nemam. Vite nekdo jak tu hru pocestit?
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.