Vraba84 Odesláno Leden 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 Zdravim Vas :-) mám dotaz, da se nekde sehnat ,,Rise of the Tomb Raider,, na PS3? Nebo je pouze na PS4? Diky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 1, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 Pouze PS4, Xbox One a X360. A pak jeste PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vraba84 Odesláno Leden 1, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 Škoda, snad ji udelaji i na PS3, ale diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 skoro jistě neudělají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 1, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 Dost o tom pochybuju, ta hra uz se podle me dalsi vetsi podpory nedocka. Doporucuju presedlat na ps4 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vraba84 Odesláno Leden 1, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 tak nic no a presedlat nechci PS3 jsem koupil pred 3 dny a jsem velice spokojen, jen me zajimal ten novej Tomb Raider, hraval jsem ho uz od puberty takze srdcovka, ale diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 tak na ps3 je starší díl tomb raider http://hry-playstation-3.heureka.cz/tomb-raider-goty/# a i ten sa dá okajos a Vraba84 reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 1, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 Dtejne driv nebo pozdeji podlehnes, uvidis ;) Vraba84 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Leden 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 nepresedlas-nezahraješ Mandaz a Vraba84 reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vraba84 Odesláno Leden 1, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 Jo jo ten jsem hned sehnal a tu hru miluju mam i na PC a prekvapilo me ze je to stejny no uvidime, jestli přesedlám zahraju ale diky chlapi okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 tak ono i ps3 má rozsáhlou škálu kvalitních her, od infamous 1 + 2, serii resistance (hlavně trojka je dobrá), killzone 2 + 3, god of war 3 + ascension, a mé oblíbené binary domain, vanquish a mnoho dalších, které sa teď dajů sehnat za cenu jedné krabky cigaret. Takže o zábavu budeš mít postaráno Vraba84 a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 1, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 A GTA V, Last of Us, Uncharted nezapomen ;)) Vraba84 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vraba84 Odesláno Leden 1, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 To už jsem koukal ze se daji hry sehnat za hubičku takže super ale diky za tipy, ale sháním i Mafii 2 CZ ale nikde ji nemůžu sehnat všude je vyprodaná a když už ji někdo nabízí tak za šíleny prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 1, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 Mam a neprodam tady ji nekdo nabizi: http://aukro.cz/showItem2.php?item=6662458154 Vraba84 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 @Martinoslav mi šlo hlavně o ty hry, které si nezahraje na ps4 až si ju koupí @Vraba84 mafiju2 mám ve sběratelce a dá sa Jinak jestli chceš mohu ti poslat anglickou verzi Vraba84 a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vraba84 Odesláno Leden 1, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 (upraveno) @Martinoslav Jinak diky ale chci českou verzi na aukro uz jsem koukal ale diky chlapi edit Martinoslav: Vzdyt v te aukci pise, ze je to CZ verze... Upraveno Leden 1, 2017 uživatelem Vraba84 Jo jo ja reagoval na Mandaz, že mi muze poslat anglickou verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 1, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 A jeste tahle nabidka vypada zajimave, ale netusim, jestli je Mafia v CZ verzi:http://aukro.cz/showItem2.php?item=6662534749 Vraba84 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vraba84 Odesláno Leden 1, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 Toho jsem si nevšiml díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 @Vraba84 jen bych si být tebou dal bacha na hry, které jsou multigenerační (na p3 i ps4). Verze pro ps3 jsou oproti těm na ps4 dost ochuzené a to bohužel nejen graficky. Třeba Black ops 3 má na ps3 jen mulťák, shadow of the mordor zase nemá stejný systém nepřátel jako ps4 verze (nepřátel je mnohem míň a sů blbější) no a graficky nejvíc pokulhává dragon age 3 a far cry4. A sportovní hry od 14 výš jsou na ps3 prakticky jen aktualizované soupisky Vraba84 a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 1, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 To rikam, stejne ho ceka presedlani na ps4 Vraba84 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vraba84 Odesláno Leden 1, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 No uvidime treba casem vazne presedlam na PS4 ale zatim to necham tak... kazdopadne diky moc za informace a tipy na hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.