Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nejde obraz


Kraken

Recommended Posts

Zdravím, potřeboval bych radu jak zprovoznit mojí PS3 super slim.

Při zapnutí svítí zelená kontrolka a nic se neděje jen cca po minutě se rozjede větrák.

Když tam dám do mechaniky Blue-ray disc tak poté cca jedné minutě co se roztočí větrák tak se roztočí i mechanika s diskem ale na LCD žádný obraz.

Po stisknutí POWER tlačítka, které svítí zeleně konzole jen pípne.

Prosím o informaci je-li konzole ještě opravitelná nebo v čem může být problém

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, pokud tlačítko svítí zeleně, měla by být v pořádku. Zkus zapojit hdmi kabel do jiného vstupu do tv, popřípadě vyměnit kabel. Nebo zkusit zapojit místo ps3 něco jiného, třeba dvd přehrávač jestli máš možnost. Pokud nepomůže, zkus podržet power tlačítko několik sekund, dokud konzole párkrát nezapípá. Pak by se mělo veškeré grafické/obrazové nastavení zresetovat na původní nastavení. A jestli máš vše v pořádku (kabel i hdmi vstup), měl by sa obraz rozjet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, hdmi kabel jsme zkoušel na dvd přehrávači a kabel je v pořádku. Změna zdířky hdmi na tv také vpořádku. Tak jsem ještě zkoušel připojit konzoli přes kabel s cinčema a to taky nepomohlo. Do recovery menu se nedostanu. Při zapojení do sítě se rozsvítí červená, zmáčknu power, jednou pípne a červená se změní na zelenou. Cca po jedné minutě se roztočí větrák a konzole se vypne. Tak jsem použil při zapnutí originál hru. zapnu konzoli a cca po jedné minutě se roztočí větrák a roztočí se i mechanika. Svítí zelená a po zmáčknutí power dojde jenom k pípnutí a nic se neděje. Když opět zmáčknu power, tak vždy konzole jenom pípne (co zmáčknutí power tak pípne). Dokonce nejde vypnout. Pokud chci konzoli vypnout, tak musím vyndat hru z mechaniky a počkat opět cca minutu, to dojde k automatickému vypnutí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu