Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Heknutý herní účet


DracoD

Otázka

Ahoj rád bych požádal o radu , někdo mě heknul herní učet 18.12 došlo ke změně hesla dostal jsem o tom oznámení ,informoval jsem podporu ale bohužel mě nemůžou pomoc mám učet vedený na US serveru a  s US podporou se mi nedaří spojit,může mě někdo poradit co dělat , případně jak založit nový učet už si nepamatuju jak dělal jsem to někdy před deseti lety :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

S tímto ti pomůže pouze PSN podpora, ověřují u toho registrovaný email, datum narození a případně bezpečnostní otázku. Musíš to zkoušet, jiná rada není.

Pro založení nového účtu na PSN můžeš použít buď přímo konzoli (Sign up to PSN), nebo to můžeš udělat z PC, třeba zde - [ODKAZ]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Pokud máš US účet, tak to zkus pořešit s US podporou přes live chat, tohle by měl být odkaz.

Připrav si uživatelské jméno, přihlašovací email, datum narození a ideálně i výrobní číslo konzole, na které jsi zakládal účet. To výrobní číslo je myslím úplně nejvyšší stupeň ověření a nepotřebuješ pak už vědět ani datum narození (pokud jsi tam dal něco náhodného) ani email. Alespoň já takhle dostal zpátky US účet, ke kterýmu jsem si kromě uživatelského jména nepamatoval vůbec nic. Takže za sebe doporučuju zakládat si nový účet přes konzoli a ne přes PC, vyfotit si výrobní číslo konzole a někde archivovat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu