Grymaz Odesláno Leden 9, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 Jj, rozumíš naprosto správně. No nejsem si úplně jistý kde ten Daschlaunch přesně najdu :-D Ale zkusím se podívat jestli se mi to povede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 9, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 Mel bys ho mit v Xboxu, najdes ho ve Spravci disku, v nem se nastavuje i cesta aby se ti spoustela po startu Aurora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Leden 9, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 Když dám správce disku tak tam mám: Aurora,Flash,HDD1 Hddx,SysExt,System,Usb0,Usb1 tak to mám hledat pod tou Aurorou? Ježiš pardon za to nechtěné přeškrtnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 9, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 Ne hledej na HDD1 Hlavne je treba zmeny v Dashlaunchi ulozit! ne jen vyjet z nej pryc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Leden 9, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 Na HDD 1 mám:Tittle update,Apps,Cache,Compatibility,Content,mindex,launch.ini Jen v Apps je DL3,15 ale to asi nebude ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 9, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 To bude asi ono, dl315, ten launch.ini je soubor do ktereho se ulozi to nastaveni z Dashlaunche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Leden 9, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 No v tom DL3,15 je zase sposta podsložek a netuším do které najet,pač tam u těch co se dá do nich najet tak je jen default.xex A to default.xex je ve složkách installer a XellLaunch jinak ostatní složky nejdou vůbec otevřít Tak nějak se bojím to default.xex odkliknout pač nevím jestli něco nezkazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 9, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 slozka Installer a default.xex ho spusti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Leden 9, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 Spuštěný mám,ale teď naprosto netuším co dál,je tam Paths,Bethavior,Network,Timers,Plugins,Configurator jestli ještě nejdeš spát tak zkus už teď napsat cestu až do konce nebo budeme mít probdělou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 9, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 ja jsem v praci, ja mam cas az do rana najed na Timers, dej A, rozbali se ti a tam bude ten HDDtimer a HDDalive, dej u nich disabled pokud mas enabled.Pak dej na ovladaci RB, tim se prepnes na dalsi slozky, nevim jestli 1 nebo 2x a budes mit adresare najed na HDD1 a zmackni X a ulozi se ti nastaveni. Pak z nej vyjed pres B, pokud si to dobre pamatuju nebo mi posli telefonni cislo pres zpravy a zavolam ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Leden 9, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 Tak u hddtimer mám 210s a u hddalive mám disabled,tak dnes už to necháme a dořešíme to zítra pokud nevadí, pač budu muset jít spát,ráno mě ti dva rarášci brzo probudí, tak přeji at ti to v práci rychle uběhne a zítra dořešíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 10, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2017 Vytvor v pocitaci prazdny soubot alive.txt, treba v Poznamkovem bloku a nakopiruj ho na oba hardisky do rootu (primo na hardisk). Pak v Dashlaunchi dej hddalive=true (zapnuto), pry pokud hrajes z extHDD tak to ma byt zapnute a samozrejme ulozit nastaveni. Zapnute to ma byt proto, aby se disky pri hrani nevypinaly, ze by ti hra mohla spadnout a zahlasit chybu. Ale na tu chybu Bad String to nebude mit vliv, ze ty hardisky sviti je normalni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Leden 10, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2017 Ale mě se HDD při hraní nikdy nevyply a nikdy mi hra nespadla a nezahlasila chybu i přesto to mám radši udělat? Je to jako preventivní kdyby náhodou někdy? a jak se prosím to nastavení uloží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 10, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2017 Pokud hraješ bez problémů, tak to dělat asi nemusíš, ale kdyby něco, tak aspoň víš co dělat a můžeš to zapnout v Dashlaunchi. Nastavení se uloží přes RB na kartu kde jsou adresáře, najedeš na HDD1 a dáš X. Jinak jsem dneska aktualizoval češtinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Leden 10, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2017 Ok,jak mi jednou "spadne" hra,okamžitě to udělám češtinu si opravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 10, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2017 Nevim jestli uz je ta cestina pridana do LanguagePack Downloaderu pro stazeni pres Auroru, to poznas jestli se opravi to co jsem psal, jinak ji muzes stahnout pres PC a nakopirovat/prepsat puvodni cestinu rucne. Aby doslo ke zmenam je treba po nakopirovani nebo i stazeni pres LangPack Auroru restartovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.