Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Hry z bazaru


RaJa

Otázka

Zdravím vás,

uvažuju o koupi PS4 (nikdy jsem tuto herní platformu nevlastnil) a rád bych se vás zeptal, zda se může vyskytnout nějaký problém za předpokladu, že bych chtěl koupit hry přes nějaké české portály (aukro,bazos apod..) od někoho, kdo by se jich rád zbavil. On je totiž rozdíl koupit od někoho hru za 800,- nebo kompletně novou za 1600,-. 

Děkuji vám za odpověď.

RaJa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

No kromě toho, že tě někdo podvede, tam žádný problém není. Akorát si dej pozor na to, co kupuješ. Bazary jsou plný her, co nepochází z české distribuce, takže mají německé, francouzské či jiné obaly. U těch může být někdy problém s DLC, že ti třeba nepůjdou načíst přiložené kódy na tvém českém účtu nebo může být problém s nekompatibilitou hry pokud bys chtěl někdy v budoucnu dokoupit ke hře DLC na českém PS storu. Ale to většinou bývá problém spíš u her z jiného regionu (USA, Asie apod.) a na ty v bazarech moc nenarazíš.

No a pak se nám tu rozmohl takový nešvar viz inzeráty typu "prodám novou hru, pouze disk bez krabičky", což jsou povětšinou nějaké čórky ze skladu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Děkuju za odpověď

svým způsobem je někdy lepší si raději připlatit a podobným problémům tak úplně předejít. Nejsem nějaký velký pařan, který by si za rok koupil x titulů, spíše jsem typ který si koupí hru u které dokáže vydržet týdny, měsíce (Skyrim apod.). Ještě jednou díky moc za názor :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu