Kkubikk Odesláno Leden 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2017 Chtěl bych se zeptat jestli je možné si udělat z telefonu Hotspot a přes ten se připojit na net? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Leden 16, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2017 A jak bys Xbox s tím telefonem propojil? Hotspot se nechová jako AP a mám za to, že k telefonu by bylo zapotření se připojit buď kabelem, anebo přes BT. A to s Xboxem fungovat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koubecx Odesláno Leden 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2017 Pokud to telefon umí tak ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Leden 16, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2017 @koubecx bude mít pravdu, pokud by se jednalo o Wi-Fi hotspot a máš v telefonu záoveň mobilní data, mělo by to fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kkubikk Odesláno Leden 17, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2017 Mam wifi hotspot, pripojim se ale nedostanu se na xbox live. Pise mi to chybu dns. Mam wifi hotspot, pripojim se ale nedostanu se na xbox live. Pise mi to chybu dns. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koubecx Odesláno Leden 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2017 Jak máš nastavené získávání DNS? Automatické nebo Manual? Pokud se ti DNS nenačte při automatickém nastavení, zkus zadat ručně DNS1 - 8.8.8.8. DNS2 - 8.8.4.4. , ale nejsem si jistý, jestli to jde i u mobilního připojení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kkubikk Odesláno Leden 17, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2017 Mam to automaticky, zkusim to. Ale az v nedeli. Diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kkubikk
Chtěl bych se zeptat jestli je možné si udělat z telefonu Hotspot a přes ten se připojit na net?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.