Bojkas Odesláno Leden 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2017 Ahoj, právě jsem prodal PS3 a jakmile ho budou mít někde skladem, koupím PS4 PRO.Byl jsem zvyklý dostávat perfektní hry jako je xcom atd v plusku zdarma, ale když koukám na hry pro PS4, tak tam vidím jen nějaké hipsterske indie blbosti. Bývá tam teda někdy i něco pořádného, třeba z Áčkovych titulů, nebo už to nemá smysl platit. MP nehraji.Díky za odpovědiOdesláno z mého SM-G925F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2017 Minimálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ConsulFLO Odesláno Únor 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2017 Co jsem byl členem rok tak jsem dostal Journey,NBA 2K16,Tropico 5,Everybody's Gone to the Rapture + teda ty indie blboviny který mam v knihovně ale stejně je nikdy nebudu hrát. Zajímavější jsou podle mě ty slevy který třeba z hry za 359,- udělaji za 160,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Únor 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2017 Nemá smysl si to platit,protože platíš za mulťák a ne za hry.Kdo čeká že bude dostávat hry zadarmo, tak to nemá v hlavě v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Únor 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2017 před 18 minutami, yanek71 napsal: Nemá smysl si to platit,protože platíš za mulťák a ne za hry.Kdo čeká že bude dostávat hry zadarmo, tak to nemá v hlavě v pořádku. Tak třeba Asie dostává Ačkové hry každej měsíc ... a tuším 1 země tam má většinou i ENG jazyky ve hrách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.