Bojkas Odesláno Leden 21, 2017 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2017 Ahoj, právě jsem prodal PS3 a jakmile ho budou mít někde skladem, koupím PS4 PRO.Byl jsem zvyklý dostávat perfektní hry jako je xcom atd v plusku zdarma, ale když koukám na hry pro PS4, tak tam vidím jen nějaké hipsterske indie blbosti. Bývá tam teda někdy i něco pořádného, třeba z Áčkovych titulů, nebo už to nemá smysl platit. MP nehraji.Díky za odpovědiOdesláno z mého SM-G925F pomocí Tapatalk Citovat
ConsulFLO Odesláno Únor 21, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2017 Co jsem byl členem rok tak jsem dostal Journey,NBA 2K16,Tropico 5,Everybody's Gone to the Rapture + teda ty indie blboviny který mam v knihovně ale stejně je nikdy nebudu hrát. Zajímavější jsou podle mě ty slevy který třeba z hry za 359,- udělaji za 160,-. Citovat
yanek71 Odesláno Únor 21, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2017 Nemá smysl si to platit,protože platíš za mulťák a ne za hry.Kdo čeká že bude dostávat hry zadarmo, tak to nemá v hlavě v pořádku. Citovat
Bouner Odesláno Únor 21, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2017 před 18 minutami, yanek71 napsal: Nemá smysl si to platit,protože platíš za mulťák a ne za hry.Kdo čeká že bude dostávat hry zadarmo, tak to nemá v hlavě v pořádku. Tak třeba Asie dostává Ačkové hry každej měsíc ... a tuším 1 země tam má většinou i ENG jazyky ve hrách Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.