warzdepapepa Odesláno Leden 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2017 Poradí mě prosím někdo ohledně Live GOLD členství? Mám aktivovanou Microsoft kartu live s kreditem 1 500 kč,a když si chci koupit v xboxu ve storu roční členství Live GOLD, vyberu roční a kliknu na join,tak se objeví obrazovka viz. první foto,kde mi to nabídne platbu mojí kartou,ale to nechci -> proto kliknu na change -> a objeví se obrazovka viz. druhé foto, kde to ukazuje,že mám na microsoft účtě 1 500, avšak tato metoda nejde vybrat,jde tam pouze vybrat pouza ta debetní karta.Můžete mi prosím někdo poradit, jak zaplatit ten live gold přes ten nabitý účet? Děkuji za každou odpověd. Citovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Leden 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2017 pokud vim, tak Gold se da kupovat pouze přes kreditku nebo PayPal, ne přes tento LIve kredit. Teda aspoň co vim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 22, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2017 Hmm, ačkoliv se mi to zdá neuvěřitelné, tak to bude asi tak jak píše @jirik, jelikož jsem hledal a našel, že právě o možnosti použít kreditní zústatek na zakoupení XBLive je na oficiálních stránkách otevřené hlasování. https://xbox.uservoice.com/forums/251649-accounts-subscriptions/suggestions/6028656-use-our-microsoft-money-to-buy-xbox-live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Leden 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2017 ono to bude asi souviset s tim, ze Gold není regionalne omezeny, tot muj názor, ale proc je to tak se asi nedozvíme. Mozna třeba důvod proti zneuziti uctu, tezko rict. Jen tipuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warzdepapepa Odesláno Leden 23, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2017 Jj už jsem to našel i na oficiálních stránkách viz. oficiální stránky ...za ty předražený hry na storu se mi právě platit nechce, chtěl jsem to jen kvůli tomu Goldu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Leden 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2017 Je to pravda bylo mi to uz drive receno primo na lince microsoftunelze poridit ani gold ani ea accessSent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Leden 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2017 před 22 hodinami, warzdepapepa napsal: Jj už jsem to našel i na oficiálních stránkách viz. oficiální stránky ...za ty předražený hry na storu se mi právě platit nechce, chtěl jsem to jen kvůli tomu Goldu.... pockej si na slevu , každý tyden byva slevova nabidka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warzdepapepa Odesláno Leden 25, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2017 A to bývá sleva pro všechny? nebo jen pro ty co mají Live gold účet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Leden 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2017 většina her je pouze pro Gold cleny, ale taky byvaji i pro vsechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.