Dev.iL Odesláno Leden 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2017 čaute, mám head set adapter k ovladači a chci se zeptat jaké sluchátka s mikrofonem k němu jdou připojit? Sluchátka budu používat jen občas, takže za to nechci dát zase nějak moc peněz a co sem hledal na netu, tak všechno stojí minimálně litr. Nebo se k adapteru dají připojit i nějaký úplně obyčejný sluchátka? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Leden 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2017 okud mas joypad s 3,5 Jackem, tak tam muzes pripojit jakykoliv sluchátka s mic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dev.iL Odesláno Leden 29, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2017 No prave ze mam ten starsi co jacka nema. Ale mam dokoupenej ten head set adapter kterej se pripoji do gamepadu a v nem uz jack je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Leden 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2017 V tom pripade pak muze koupit adapter (dela jej primo Microsoft), který ma prave 3,5 Jack. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Leden 31, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2017 @jirik myslím, že přesně ten má a zmiňuje to v příspěvku hned nad tvým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Leden 31, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2017 aha, to jsem prehlidl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koubecx Odesláno Únor 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2017 Můžeš připojit jakákoliv sluchátka s 3,5mm konektorem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dev.iL
čaute,
mám head set adapter k ovladači a chci se zeptat jaké sluchátka s mikrofonem k němu jdou připojit?
Sluchátka budu používat jen občas, takže za to nechci dát zase nějak moc peněz a co sem hledal na netu, tak všechno stojí minimálně litr.
Nebo se k adapteru dají připojit i nějaký úplně obyčejný sluchátka?
Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.