mcgilikady Odesláno Leden 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2017 mám 2 ps4ky, (jednu mojí starou a jednu novější s účtem a hrama). Mohu obsah (hry) uložené na nové konzoly hrát i na původní ps4? Přijde mi hloupost kupovat hry dvakrát,. díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 14, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2023 Neznat hesla k uctu, kde nakupuji hry za tisíce korun tedy není blbost? Jinak doporučuji pro příště dvoufázové ověření pomocí mobilu. Jde to pak líp. Uvidíme jak dopadnes u Sony. okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Říjen 14, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2023 ....2017...?Asi to nějak přeskočilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mcgilikady
mám 2 ps4ky, (jednu mojí starou a jednu novější s účtem a hrama).
Mohu obsah (hry) uložené na nové konzoly hrát i na původní ps4?
Přijde mi hloupost kupovat hry dvakrát,.
díky za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
27 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.