Jackpott Odesláno Únor 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2017 Zdravím, Mám problém se zobrazením mého nicku. Asi dva dny zpět jsem se znovu přihlašoval k PSN uctu, protože jsem si měnil heslo. Od té doby se mi téměř všude zobrazuje místo nicku moje právě jméno a příjmení. I v té sekci "whats new" jak tam můžete vidět, kdo co hrál, jaké dostal trofeje atd... Tam jsem měl vždy například "můj Nick" has earned xxx trophies in x game... Teď tam mám své pravé jméno a příjmení. Nestalo se to někomu ? Nevím kde to prhodit vůbec, zkoušel jsem koukat do veškerého nastavení a nikde jsem nenašel, že by se to někde prepinalo. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 1, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2017 Doporučím přečíst zde: http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-General/How-can-I-change-my-real-name-to-my-screen-name-on-the-PS4/td-p/45616182 Nebo video zde: Snad pomůže ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackpott Odesláno Únor 1, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2017 Super, díky moc. Já právě myslel, že to real name, co se tam dává. Musí být skutečné, například pro ověření něčeho. Kdybych zapomněl heslo, někdo mi ukradl účet atd... Odkaz pomohl a díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.