Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Při kopírovaní přestane kopirovat na xbox

FuggyCz

Recommended Posts

Tohle se mi taky stávalo kdysi když sem měl rgh, že pokaždé po zhruba po třech minutách se přenos dat zastavil, jestli je to tvůj případ, něco jsem v pc našel, je to vlákno z fóra, nevím jestli tu ještě je k dohledání...

Citovat

Ahoj Pánové,
 potřebuji poradit. Při připojení k Xboxu přes Zillu, TCM se vzdy po 3 minutách ztratí spojení a soubory nejdou překopírovat.

Citovat

Připojit se připojím, leccos smažu ale nenakopíruju vše.

Děkuji za rady

Zkus mrknout sem:  http://www.game-tuts.com/community/f...ezilla-134531/

Je to navod v anglictine, mozna ti to pomuze, ja kopiruju hry pres flashku, je to rychlejsi.

Nevím jestli to je aktuální.. ale snad to někomu pomůže stačí v Xku v originálním dashi nastavit IP, Masku a Bránu nastavit manuálně na nějakou hodnotu a v PC nastavit stejné hodnoty akorát poslední číslo v IP změnit. Problém je v tom že když Xko nemá připojení k internetu neustále mění IP a ostatní údaje.

U sebe na xku to mám takhle: IP: 192.168.5.3
 Masku: ta se vygeneruje automaticky v PC 255.255.255.0
 Bránu: 192.198.199.231
 Obě DNS mám: 0.0.0.0.0

Pak v PC:IP: 192.168.5.4
 Maska: je automaticky 255.255.255.0
 Brána: 192.198.199.231
 A DNS jsem nevyplňoval

Pak se stačí vrátit do FSD popřípadě Aurory a v PC v FTP clientu zadat adresu a login s heslem a šlape to neustále (měl jsem stím taky problém než jsem to zkusil manuálně co 5 minut kopírování v total commanderu to spadlo a byl jsem z toho na nervy)

Snad to pomůže i když opožděně třeba i někomu jinému :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem ten postup nezkoušel, zkus co chceš, je to jen co by mohlo fungovat, mimo to, existuje rovný a křížený utp kabel na propojení dvou zařízení, rovný je pro připojení k internetu , já jsem měl tehdy rovný, možná to bylo i tím, ale nejsem se jistý jestli to hrálo roli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu