FuggyCz Odesláno Únor 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2017 Dobrý den,podařilo se mě připojit se přes ftp všechno šlo v pořádku ale když kopíruji neco na disk na xboxu přes ftp tak to spadne a odpojí se ftp prosim o pomoc diky mám zaškrklí požít pasivní řežim přenosu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 17, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2017 Rychlejsi nez ftp je klasicke kopirovani z flashky/extHDD pres USB v Xboxu. Pri kopirovani je nutné mit zapnuty Xbox a myslim ze se i neco nastavuje v Xboxu v Aurore, ale nejsem si jisty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FuggyCz Odesláno Únor 17, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2017 děkuji za radu no musim počkat na kou radu ktera bude fakt fungovat aby sem neco neskazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Únor 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2017 Tohle se mi taky stávalo kdysi když sem měl rgh, že pokaždé po zhruba po třech minutách se přenos dat zastavil, jestli je to tvůj případ, něco jsem v pc našel, je to vlákno z fóra, nevím jestli tu ještě je k dohledání... Citovat Ahoj Pánové, potřebuji poradit. Při připojení k Xboxu přes Zillu, TCM se vzdy po 3 minutách ztratí spojení a soubory nejdou překopírovat. Citovat Připojit se připojím, leccos smažu ale nenakopíruju vše. Děkuji za rady Zkus mrknout sem: http://www.game-tuts.com/community/f...ezilla-134531/ Je to navod v anglictine, mozna ti to pomuze, ja kopiruju hry pres flashku, je to rychlejsi. Nevím jestli to je aktuální.. ale snad to někomu pomůže stačí v Xku v originálním dashi nastavit IP, Masku a Bránu nastavit manuálně na nějakou hodnotu a v PC nastavit stejné hodnoty akorát poslední číslo v IP změnit. Problém je v tom že když Xko nemá připojení k internetu neustále mění IP a ostatní údaje. U sebe na xku to mám takhle: IP: 192.168.5.3 Masku: ta se vygeneruje automaticky v PC 255.255.255.0 Bránu: 192.198.199.231 Obě DNS mám: 0.0.0.0.0 Pak v PC:IP: 192.168.5.4 Maska: je automaticky 255.255.255.0 Brána: 192.198.199.231 A DNS jsem nevyplňoval Pak se stačí vrátit do FSD popřípadě Aurory a v PC v FTP clientu zadat adresu a login s heslem a šlape to neustále (měl jsem stím taky problém než jsem to zkusil manuálně co 5 minut kopírování v total commanderu to spadlo a byl jsem z toho na nervy) Snad to pomůže i když opožděně třeba i někomu jinému :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FuggyCz Odesláno Únor 17, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2017 tu bránu vezmu kde ? můžu použit tu vaší ? co tu máte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Únor 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2017 Já jsem ten postup nezkoušel, zkus co chceš, je to jen co by mohlo fungovat, mimo to, existuje rovný a křížený utp kabel na propojení dvou zařízení, rovný je pro připojení k internetu , já jsem měl tehdy rovný, možná to bylo i tím, ale nejsem se jistý jestli to hrálo roli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FuggyCz Odesláno Únor 17, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2017 ja to mam propojeny ethernytovim sitovim kabelem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Únor 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2017 To je jasné, že máš ethernetový síťový, ale jsou dva typy, křížený a rovný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FuggyCz Odesláno Únor 18, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2017 Dneska me nejde ani pripojit se pres ftp dohaje ! ///EDIT: ok vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.