Kostraxx Odesláno Únor 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2017 Ahoj. Mám router Asus a prý se to dá udělat někde v nastavení. Jenže já nevím co, a jak udělat Poradíte mi ? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JDzacovsky Odesláno Únor 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2017 V prvé řadě si zjisti, jestli vůbec máš veřejnou IP adresu. Bez ní je jakékoli nastavování portů naprosto zbytečné. Někteří poskytovatelé mají veřejnou IP jako doplňkovou placenou službu. Router si budeš muset nastavit sám podle manuálu, co potřebuješ nastavovat ostatně víš. To jak a kde to najdeš u konkrétního routeru, ti tu opravdu nikdo neřekne, každý to má jinak - rozhraní i přihlašování se liší výrobce od výrobce, model od modelu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Únor 25, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2017 Já k tomu jen doplním, že vcelku dobře shromážděné informace na jednom místě najdeš na odkaze níže, kde mají kromě vysvětlení problematiky směrování portů také širokou databázi známých výrobců routerů a průvodce, jak je nastavit. https://portforward.com/asus/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kostraxx
Ahoj. Mám router Asus a prý se to dá udělat někde v nastavení.
Jenže já nevím co, a jak udělat
Poradíte mi ? Díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.