Jiří Pásek Odesláno Březen 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2017 Zdravím, nejde mi stahnout Borderlands 2 na xone, i když mam xbox live gold účet. Chce to po mě peníze i když to je do 15.3 zdarma pro vlastníky gold. Na podpoře mi řekli, že si mám koupit gold i když ho mam Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Březen 5, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2017 Zkoušel jsi to i přes PC na xbox.com? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Březen 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2017 no hlavne musíš mit k uctui prirazenou kartu, jinak to nestahnes viz http://xboxweb.cz/games-with-gold/ a taky není spatne profil smazat z konzole a stahnout opetovne z Live Jiří Pásek reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiří Pásek Odesláno Březen 6, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2017 díky moc jsem se to snazil vygooglit ale nepodařilo se mi to najit. ja jsem prave nevedel proc mi to nejdeprotože hry na xone mi sly stahnout normalne diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djbrouk Odesláno Březen 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2017 Já to vyřešil přidáním blesk peněženky a už šly stahovat 360 -kové hry. Ale nedávno jsem chtěl koupit hru z 360 na x one,a ejhle nepodařilo se,a to asi 6 krát dokola. A jak jsem koukl na účet blesk peněženky,tak tam psali : Cena uvedená obchodníkem při platbě v Kč je jen indikativní. Platba je účtována v cizí měně a je na ni aplikován cizoměnový kurz. Takže to mají asi v dolarech. Proč to dělat jednoduše,když to jde složitě, Takže zase nová zkušenost pro všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiří Pásek Odesláno Březen 6, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2017 Ted jsem to zkusil i s přidanou kartou a pořád to samé. co se stane kdyz dam pokračovat? to uz to zaplatim ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Březen 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2017 no teď už by jsi to zaplatil, musel by jsi tam mít cenu ''zdarma'' opravdu jsi přihlášen na účtě kde máš gold aktivní? Jiří Pásek reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiří Pásek Odesláno Březen 6, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2017 jo jo mám aktivní gold stáhl jsem si project cars a o víkendu jsem hrál Battlefield 1 po netu takže si jsem 100% jistý že mám aktivní gold. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Březen 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2017 Bez do nastaveni konzole a tam je sekce SUBSCRIPTIONS, tam mas prehled o tvem clenstvi (jen je to ve formatu mesic/den/rok) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiří Pásek Odesláno Březen 9, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Březen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2017 Ja na tvem miste bych to zkusil znovu z konzole (mozna by stalo za to smazat profil z konzole a stahnout jj z Live), pokud to nepujde tak z aplikace Xbox ve Windows 10 nebo z www.xbox.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiří Pásek Odesláno Březen 9, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2017 Nebude to tim, ze nemam ucet od 360tky ze mam jen ucet od xbox one? ...a jak to chci koupit pres xbox.com tak ta sama hlaska jen ze si to muzu koupit pritom mam gold ucet tak ja to nechapu. :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jiří Pásek
Zdravím,
nejde mi stahnout Borderlands 2 na xone, i když mam xbox live gold účet.
Chce to po mě peníze i když to je do 15.3 zdarma pro vlastníky gold.
Na podpoře mi řekli, že si mám koupit gold i když ho mam
Díky za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.