nelma Odesláno Březen 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2017 Zdravím, Při hraní her jsou téměř nečtelné veškeré texty kromě hlavního menu, mam televizi samsung smart s úhlopříčkou 81cm... neví někdo kde je problém?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Březen 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2017 Kup si větší TV nebo si sedni blíž, víc bych za tím nehledal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Březen 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2017 no já to řeknu bez okolků a nic špatného nebo posměch v tom nehledej..taky to může být tím že máš špatný zrak-nebo se zhoršil...třeba večer jak se Ti čtou noviny?Já třeba začal nosit brýle okolo 30 roků ...a předtím jsem neměl žádný problém ale pomaličku se to zhoršovalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Březen 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2017 zrus si volbu z 1080p na 720p a pismena budou vetsi. Je to jak u pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nero01010 Odesláno Březen 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2017 V 22. 3. 2017 at 20:30, headhot napsal: zrus si volbu z 1080p na 720p a pismena budou vetsi. Je to jak u pc ale to se snizi kvalita obrazu, nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-1 CiD Odesláno Březen 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2017 Ještě jednou se takto vyjádříš k uživatelům, kteří ti chtějí pomoct, tak dostaneš Permanentní ban. Mandaz, Marr, pilulkin a 3 others reagoval na 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nelma
Zdravím,
Při hraní her jsou téměř nečtelné veškeré texty kromě hlavního menu, mam televizi samsung smart s úhlopříčkou 81cm... neví někdo kde je problém??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.