sběratel Odesláno Duben 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2017 Zdarec, už jsem dlouho nic mimo EU nebral, tak bych se chtěl optat na pár věcí. Momentálně si dělám zálusk na Retron 5, jenže na US Amazonu je markantně levnější než na německém nebo UK Amazonu. Zajímalo by mě, jestli je US Amazon schopný poslat elektroniku do ČR, jestli máte zkušenost s dobou dodání, kvalitou balení, zárukou či případným clem, pokud někdo máte zkušenosti, moc dík za reakci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 23, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2017 US Amazon něco mimo Státy a Kanadu posílá, něco ne. Jestli posílá konkrétní věc zjistíš tak, že ji prostě zkusíš dát do košíku a nechat poslat na tvoji adresu. Pokud to povolí, uvidíš cenu, vč. dopravy a všech souvisejících poplatků. Cena je konečná, v ČR už potom nic neplatiš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Duben 23, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2017 ale zeclít mi to můžou potom až v ČR stejně ne..? ale díky zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 23, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2017 Ne, síť Amazonu prodává do zahraničí vč. veškerých "import fees", které již zahrnují případné clo i DPH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Duben 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2017 drak3go má pravdu,bral jsem taky něco z amazonu us za nějakých 80 dolarů (cena zboží plus přeprava) a import fees bylo navíc 300- 400 českých korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.