steelbook.collector Odesláno Květen 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2017 Ahoj, měl bych zájem koupit nějaké sošky ze sběratelských edic. Jde mi čistě jen o sošky,nechci artbooky,steelbooky a ostatní hovadi. Samozřejmě sošky které jsou pouze ve 100% stavu bych prosil. Pokud někdo prodává napište mi prosím zprávu s cenou. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 30, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2017 Můžu ti nabídnout Dishonored 2 celou Collector's edici pro Xbox One (nerozbalenou). Jinak domek k RE7 můžeš koupit za 70 GBP na Amazonu (LINK) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steelbook.collector Odesláno Květen 30, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2017 Jak píšu,shánim pouze sošky nechci celé sběratelky ale děkuji 70GBP??Trošku přestřelená cena pokud myslíš jen domek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 30, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2017 Ten RE7 je vlastně celá sběratelka, jen bez hry. Btw jakou bys měl představu o ceně jen sošky Dishonored 2? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Květen 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2017 PMni mi cenu DOOM sosky...mozna bych ti mohl jednu nabidnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steelbook.collector Odesláno Květen 30, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2017 Před hodinou, drak3go napsal: Ten RE7 je vlastně celá sběratelka, jen bez hry. Btw jakou bys měl představu o ceně jen sošky Dishonored 2? Tak samotná soška se dá koupit za nějakých 1500 na ebay takže asi víc bych za ní nedal Před hodinou, Hráč123 napsal: PMni mi cenu DOOM sosky...mozna bych ti mohl jednu nabidnout... Oki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steelbook.collector Odesláno Červen 12, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2017 Doom koupen..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts