Hráč123 Odesláno Květen 31, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2017 Tak nejak sem videl tuhle edici v par obchodech a nez sem stacil protrit oci tak byla pryc...koukal sem i na heureku a nikde nic...prodavala se vubec v CR? Ja jestli ma cenu se po ni tu honit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Květen 31, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2017 prodával jí tu myslím jenom k24, měl jsem ps4 verzi od nich, po zahrátí a zjistění v jak moc katastrofickým stavu konzolovej port je jsem to ale poslal zase dál, občas se tu kolem 2k objeví na aukru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Květen 31, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2017 Myslíš tuhle edici? - Tak tuto edici PC mají tady - https://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=10253 A tady PS4 edice,jen dražší - https://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=2206 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červen 1, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2017 Jup tuhle presne...heureka asi vynechala xzone nebbo nevim...diky ...uz sem myslel ze je pryc...jinak taky poridim pc verzi a pak jen dokoupim bazarove xone disk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 1, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2017 Já ji tahal z Amazonu, než jsem zareagoval tak byla u nás vyprodaná (Xzone), Chybí mi jen ten sběratelský steelbook, který byl k předobjednávkám, ale ten se čas od času objevuje v nabídkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červen 1, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2017 Jak vypada ten steelbook...u nas sem teda nasel posledních par kusu na pc a ps4 a potom tu prodavaji day one edici a ještě jednu edici ke který pribalili steelbook..asi zajdu do kramu rozbalit jeden a podivat se...mimochodem tu edici se steelem a obyc mají za stejnou cenu janci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Červen 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2017 Vypadá takhle - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červen 3, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2017 Tak jo sem to overil a tenhle steelbook davaji k normalni edici u nas...asi jich měli hodne a malo preorderu....kazdopadne kdybyste chteli dovezt napiste PM.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.