D4ve Odesláno Červen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2017 Dneska vyslo: DIRT 4 Nekdo neco, nejake info? Poznatky, zajimavosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2017 Tak odehráno cca půlhodiny a za mne spokojenost. Výborné jsou volby hratelnosti - gamer a simulation. Gamer bych přirovnal hratelností/ovladatelností k dirtu2, kdežto simulace je jako dirt rally. Grafika je o dost lepší než v dirt rally, osobně mne mrzí jen absence škodovek a trošku víc prostředí do rally. CiD reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekulda Odesláno Červenec 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2017 Taky jsem spokojenej :-) Akorát nemůžu nikde najít žadné statistiky tzn. čas,kolik jsem odjel závodu a podobně ... nevíte kde to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.