Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Dost mne překvapuje, jak doskakují některé části scény v tom SW na xbox x a to docela blízko před hráčem. Podobně jak na ps4 pro. Celkově mi přijde, že těch kompromisů oproti PC verzi je docela dost...škoda. Tenhle engine nepatří imho zase tak k těm náročným.

Pokud tu zmiňujete dropy podobné těm v FF, tak je to možná opět tím slabým CPU. Nebo daň za vyšší rozlišení. Tak jak tomu bylo u ps4 vs xbox one. Ten měl sice nižší rozlišení, ale dropy díky tomu neměl.

Odesláno
před 9 hodinami, Hráč123 napsal:

Tak se ještě vratim ke kauze s adaptery pro kinect na Xbox one S a X...dneska sem brouzdal po obchodech a optal se na ten adapter...v obou je tu mají..jeden jsem si i odnesl rovnou domu...cena je 1400+posta k vam. Na Vanoce jedu domu takze kdyby někdo mel zajem mohu dovezt...

20171127_130404.jpg

Kde jsi to nakonec koupil? Já bych určitě zájem měl, můžeme se prosím domluvit? Nemohu to pořádně sehnat. Napiš když tak PM, díky moc!

Odesláno

Tak k tem adapterum..obchody tu v Dubaji je mají ještě skladem..neumim rict kolik kusu...zatím mam 4 zajemce...z očividných duvodu nemuzu vezt do CR kufr plny zabalenych adapteru takze pocitam tak 2-3 každý mesic...zatím se ozvali 4 lide..obehnu v tydnu obchody a zjistim kolik jich kde mají (asi i všechny vykoupim) a postupne se vam ozvu...ještě zalozim nove téma at to nespamuju tady...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu