lostkojot Odesláno Prosinec 23, 2017 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2017 Kluci zlatí jak se házejí dýmovnice? Občas se mi to nějak záhadně podaří v boji ... Díky za radu Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 23, 2017 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2017 strejda gůgl tvrdí: kdyz provedes útok nebo uskocis zmackni trojuhelnik a bude smoke. Citovat
lostkojot Odesláno Prosinec 23, 2017 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2017 díky , já mačkal trojuhelník mimo boj a nešlo mi to, v předešlých dílech bylo použití dýmovnic lepší teda:-) Citovat
Cartman182 Odesláno Leden 3, 2018 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2018 Čekal jsem od tohoto AC asi trošku více ...grafika, která mi silně připomíná Wildlands, hratelnost místy docela hrozná . RPG prvky jsou fajne, hra jako celek neříkám rovnou, že stojí totálně za odepsání, ale že bych si z toho zase sedl na prdel, se také říci bohužel nedá Citovat
tofi Odesláno Leden 4, 2018 Autor Nahlásit Odesláno Leden 4, 2018 Ma odehran hlavni pribeh, a 81% celkove, doba asi 57h, grafika mi prijde (ps4pro) naprosto uzasna, hral jsem vsechny dily AC, a po AC2 mi tohle prijde jako nejlepsi dil serie. I po dohrani je stale spousta veci co delat, hledat a cestovat.... https://club.ubisoft.com/en-GB/game/assassins-creed-origins/PS4/stats LuKyno. a valis1 reagoval na 2 Citovat
ScoRPys Odesláno Leden 4, 2018 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2018 Nedávno jsem udělal platinu a musím říct, že super hra Pro mě určitě největší překvapení roku 2017, protože mě žádný předchozí díl AC nebavil. Grafika (PS4 Pro) je naprosto úžasná, hezčí jsem na konzoly zatím neviděl. Questy mi také nepřijdou tak repetitivní a soubojový systém mi vyhovuje. tofi reagoval na 1 Citovat
Cartman182 Odesláno Leden 4, 2018 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2018 Včera jsem u toho zkésl asi 5 hodin a zažral se do toho . Úkoly jsou zatím super, to je pravda a bojový systém j konečně taky propracovanější...jen mě občas zlobí kamera a jízda s koňama a povozama Citovat
tofi Odesláno Leden 21, 2018 Autor Nahlásit Odesláno Leden 21, 2018 dohrano na 91%, doba 79h, radeji jsem to uz odlozil, je to moc navykove Citovat
Ghost Odesláno Leden 22, 2018 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2018 Já jsme asi na 15-16% po cca 20 hodinách. A už jsem šel chvíli hrát NHL,abych z toho nezblb. Za mě je to super.....a to jsem hrál už snad všechny Assassin's díly. Citovat
Buladog Odesláno Únor 25, 2018 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2018 Ta hra je úžasná jsem moc nadšený jaký směrem se Ubisoft vydal a roční pauza tomu moc prospěla, příběh mám dokončený a abych měl co dělat tak jsi plním platinu, konkrétně pak Old Habbits to je grind jak svině.. dokončí všechny lokace na tak obrovské mapě, to je na spoustu hodin Citovat
eviln Odesláno Březen 22, 2018 Nahlásit Odesláno Březen 22, 2018 potřebuju poradit,kdo dohral tuto hru?? Citovat
okajos Odesláno Březen 22, 2018 Nahlásit Odesláno Březen 22, 2018 já ji hrál asi 130 hodin a dohrál.......jsi měl napsat hned co potřebuješ..pokud si vzpomenu poradím..už jsem ji dávno poslal do světa...no Citovat
Buladog Odesláno Březen 24, 2018 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2018 Eviln Napiš co potřebuješ možná budu vědět Citovat
okajos Odesláno Březen 24, 2018 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2018 už to ví...zasekl se u toho hada -bosse jak tam střílíš lukem a musíš tam pobíhat,schovávat se a strefovat se-jiná volba není-poslal jsem mu dvě videa..- řešilo se to hned přes pm... mirai_trunks reagoval na 1 Citovat
eviln Odesláno Březen 31, 2018 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2018 Buladog dík,ale už me to ukazal okajos,ale stejně nemam šanci... na to nemam nervy Citovat
okajos Odesláno Březen 31, 2018 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2018 jak jsem Ti dneska psal-dá se změnit obtížnost hry-a nemusíš to hrát znovu od začátku hry -----pokud ale nejedeš už na tu nejlehčí..pak to už samozřejmě nejde Citovat
eviln Odesláno Červen 24, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2018 čau,tak po dlouhe době jsem tady.... už to nehraju,jak jsem psal,kašlu nato,ale dík moc Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.