Moderators Martinoslav Odesláno Červen 29, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2017 Jaký trailer vás dostal na kolena? Který trailer vás donutil koupit si hru, o kterou jste se předtím vůbec nezajímali? Ukažte ostatním ty nejlepší z nejlepších. Začnu sám za sebe... Za jedny z nejlepších trailerů poslední doby považuju ty na Assassins Creed Unity: Za famózní považuju i trailery na GTA V, které mají takovou atrmosféru, že mám chuť se do hry pustit pokaždé, když se na ty trailery podívám: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer23 Odesláno Červen 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2017 Nikdy nezapomenu jak mě ohromil trailer na GTA IV, v tu chvíli sem zanevřel na všechny hry a těšil se jenom tohle. Krom epické hudby, trailer ukazoval na tu dobu monumentální město a myslím, že sem nebyl jediný, kdo na to koukal několikrát denně Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 29, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2017 A co třeba trailer na Battlefield 1? Ten byl taky hodně epickej Nebo CoD: WWII? gamer23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červen 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2017 Ja mam hodne rad trailer na Dead Island 2 z E3 2014. Jen skoda, ze od te doby nebylo o hre ani vidu ani slechu. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 29, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2017 DI2 vypadal opravdu nadejne a fakt jsem se na to tesil Skoda, ze to tak pohrbili... Pry na tom ale nejaky studi stale maka, tak snad... snad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2017 Stačilo pár tónů a kakal jsem magi v kostce Z liveaction (nebo jak sa jim nadává) se mi libí i Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 29, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2017 Na trailery TLOU2 jsem hodne zvedavej Nutne je potrebuju! ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2017 Trajlery nechť vezme čert, já chcu hrajkat a vedle nadstroja mít bůček tlou2 EDIT: Ale zapomněl jsem, nejlepší nejen trailery majů japonci a pikožka nazávěr Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.