ThunderMan Odesláno Červenec 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2017 Ahoj, chci se zeptat jak to je s hraním na cestách. Láká mě hra splatoon 2 ale nejsem zas tak moc online hráč, spíš singleplayer, vyplatí se hra na singleplayer? A pokud bych jí koupil a rád bych hrál multiplayer, slot na simkartu konzole nemá, takže ne cestách kde není wifi nejde hrát multiplayer? Druhá otázka zkoušel někdo připrojit xbox ovladač? vlastním Xbox One Wireless Controller White Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červenec 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2017 Singleplayer obsah má při hraní online na cestach muzes vyuzit osobní hotspot a podporovany ovladače jsou jen od nintenda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThunderMan Odesláno Červenec 2, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2017 Díky to mě také napadlo použít hotspot ale kolik MB hraní spotřebuje? Podle mě to bude velké množství dat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červenec 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2017 rozhodně mít asi taky lte jinak to nemá smysl..takže to nebude levná záležitost edit: trohu měním názor n to o jsem říkal předtím..dneska na mě totiž skočilo tohle video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThunderMan Odesláno Červenec 4, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2017 Hmm zajímavé škoda spíš bych aby to bylo bez kabelu. A náhodou se zeptám ten ovladač na Switch jde připojit k pc? (bezdratově) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červenec 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2017 věřím že switch ovladače jdou připojit dokonce i na smartphony..nintendo nechalo uživatelum jaksik volnour ruku (videa lze nalézt na yt) ale věřím že je to jednoduché stačí prostě přes synch buton synchronizovat se zařízením v nastavení blůtůtůt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.