LeWisak Odesláno Červenec 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2017 Ahoj lidi.. chtel bych se zeptat zda je mozne dostahnout ceske titulky do hry the last of us remastered?? Mam hru zakoupenou v anglii a ceske titulky tu nejsou. Diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Červenec 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2017 bohužel,nelze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeWisak Odesláno Červenec 15, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2017 to maji hosi od playstationu trochu nedomyslene jeste ale diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Červenec 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2017 no spíše to mají vymyšlené až moc. většina her v GB je levnější,tzn nemají zájem aby plebs z východu kupoval a hrál hry levněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 15, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2017 No, nevim... zrovna Last of us v CR sezenes dnes uz za par korun, nevidim proto duvod kupovat cizi jazykovou verzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 15, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2017 ja koupil za 10$ pred 2 ma lety US a porad spokojenost. dneska pravda placka za 350kc no problemo. CZ mi nechybi ale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Červenec 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2017 nerozporuji ze uz je to dnes za par penez... kupoval jsem tlou cz jak na ps3 tak i na,ps4 za full prize a nelitoval jsem ani jedne koruny. diky lokalizaci je to pro mne dodnes jeden z nejvetsich hernich zazitku za 30 let,co jsem videohry prvne okusil. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 16, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2017 Souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EliteGamerSVK Odesláno Listopad 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2017 Ja som kúpil Last of Us v diskovej verzii tu v progamingshope a neobsahuje cz titulky.. Verzia zo store ich obsahuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 22, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2017 cz store ano. EliteGamerSVK reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.