Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Elite Dangerous


fofito

Recommended Posts

Zaner ktory na konzolach velmi chybal. Hra je casto mnohymi titulovana ako "najlepsia hra o ktorej som nepocul" a sam mozem potvrdit ze promo ktore jej pri vydani chybalo bolo rozhodne kompenzovane kvalitou a hlbkou hry. Tyzden po vydani som len cital uz davno existujuce guidy (hra je na PC vonku uz par rokov) a vnimal nadsene reakcie novych PS4 hracov na reddite. Velmi opatrne som z PSN stiahol zakladnu hru neisty ci mi bude stat za to travit tolko casu ucenim sa novych hernych mechanik. Asi 5 minut mi trvalo prekonfigurovat ovladanie packami na rovnaky model ako zo serie Battlefield a o chvilu som uz sedel zaparkovany vo svojej prvej vesmirnej stanici (ne)pripraveny na dobrodruzstvo ake som doposial nezazil. Mam za sebou prve tyzdne a na sto percent viem, ze vsetky ostatne rozohrane hry uz tak skoro nespustim. Rozsirenie Horizons bolo po prvom tyzdni samozrejmost a lutujem ze som nekupil radsej hned ako kompletku vo vyodnejsej cene. Hra ma neskutocnu na dnes takmer raritnu hlbku, nekonecny svet, poskytuje naprostu slobodu ako ju hrat a byt v nej uspesny, resp. ciele si stanovujem ja sam a do nicoho ma nenuti, prekypuje detailami ktore ma neprestavaju udivovat, ma aktivnu komunitu ktora tvori velku cast obsahu a hlavne schopnych develperov ktorí su sami SCI-FI nadsenci.

Nez to tu dalej rozoberat postnem sem nahodny obrazkovy dennik jedneho z komanderov (na PC) ktory stravil jeden cely rok mimo centra diania a len tak sa potuloval po galaxii v jednej zo vstupnych low cost lodi.

dalsi nahodny album
 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
  • 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu