fofito Odesláno Srpen 3, 2017 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2017 Zaner ktory na konzolach velmi chybal. Hra je casto mnohymi titulovana ako "najlepsia hra o ktorej som nepocul" a sam mozem potvrdit ze promo ktore jej pri vydani chybalo bolo rozhodne kompenzovane kvalitou a hlbkou hry. Tyzden po vydani som len cital uz davno existujuce guidy (hra je na PC vonku uz par rokov) a vnimal nadsene reakcie novych PS4 hracov na reddite. Velmi opatrne som z PSN stiahol zakladnu hru neisty ci mi bude stat za to travit tolko casu ucenim sa novych hernych mechanik. Asi 5 minut mi trvalo prekonfigurovat ovladanie packami na rovnaky model ako zo serie Battlefield a o chvilu som uz sedel zaparkovany vo svojej prvej vesmirnej stanici (ne)pripraveny na dobrodruzstvo ake som doposial nezazil. Mam za sebou prve tyzdne a na sto percent viem, ze vsetky ostatne rozohrane hry uz tak skoro nespustim. Rozsirenie Horizons bolo po prvom tyzdni samozrejmost a lutujem ze som nekupil radsej hned ako kompletku vo vyodnejsej cene. Hra ma neskutocnu na dnes takmer raritnu hlbku, nekonecny svet, poskytuje naprostu slobodu ako ju hrat a byt v nej uspesny, resp. ciele si stanovujem ja sam a do nicoho ma nenuti, prekypuje detailami ktore ma neprestavaju udivovat, ma aktivnu komunitu ktora tvori velku cast obsahu a hlavne schopnych develperov ktorí su sami SCI-FI nadsenci. Nez to tu dalej rozoberat postnem sem nahodny obrazkovy dennik jedneho z komanderov (na PC) ktory stravil jeden cely rok mimo centra diania a len tak sa potuloval po galaxii v jednej zo vstupnych low cost lodi. dalsi nahodny album Citovat
Romix Odesláno Srpen 11, 2017 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2017 Tohle vypada uplne fantasticky... Jen mam strach, ze to je az moc slozity na nejaky amatersky hrani...Ale uprimne o koupi dost premyslim... Citovat
yanek71 Odesláno Srpen 12, 2017 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2017 Ze začátku jsem se taky ztrácel ale po shlednutí pár videí už je to ok. Citovat
rkolarik Odesláno Březen 3, 2019 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2019 Ahojte, ted je to ve weekend offer za nějaký 3kila...stojí ta hra za to? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.