D4ve Odesláno Srpen 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2017 stahl jsem betu a prijde mi to teda stejne jak 17ka, jen trochu pomalejsi a rozhodci piska dost prisne - skoro vse je faul. Co je uplne na ♥♥♥, je to, ze nemuzu dat gol (asi neumim nebo jsou ti golmani az moc dobri). mam 45 strel za cely zapas a 1 gol. WTF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SirPotkanus Odesláno Září 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2017 Letos zadny baliky do Hut za vernost? Mam shit tym na zacatku,a proti tem mcdavidum a ovechkinum je to pekne tezky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Listopad 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2017 Take vam sekaji videa s komentatorama? Myslim ty videa s zivyma komentatorama vzdy pred spilem... Zvuk mi nesedi s videem a docela to kouse... zajimave... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek360 Odesláno Listopad 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2017 Ahoj. Nejsem kdovíjaký hráč NHL, takže se moc nevyznám (hrajeme to akorát s bráchou jako chlastačkovou hru ). Chci koupit verzi standart na PSN. Otázka zní, je ve standart verzi i ten mód 3vs.3 (i s těma maskotama - bez nich)? Prostě ta arkádovka? Nebo se to zas musí nějak dokupovat za nějaké ty body? Mám teď 17 a 18 chci jen kvůli tomu módu, ale nechci se natáhnout. Za odpovědi díky Odpovím si sám: ano mód 3vs3 je už v základu hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacLuke Odesláno Listopad 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2017 Zdar. Mám takovej problém. Hrajem s kamosem on-line ve dvou a strašně nás vytáčí když gólman chytne puk a zničehonic se rozhodne rozehrat, klidne souperovi na hokejku, z čehož následuje samozřejmě gol. Da se to někde vypnout nebo zjistit čím se to ovládá? Máme oba ovládání z roku 94 a na Golmana tam ani nic není pokud vím. Zkoušeli jsme nic nemackat a stejně to rozehraje jak idiot, takže akorát nasrani vždycky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Listopad 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2017 Brankar vyhodi puk, len ked si jeden z vas dvoch klepne hokejkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Prosinec 31, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2017 Zdravím, Jaké je nejlepší nastavení hry a také formace ? Dal jsem jsi to na tradiční (střední obtížnost ) a každý má 0 golu za celý zápas. Také jsem vždycky v útoku sám , nemám komu nahrát. Hráči tam nepřijíždějí. A jenom drcnu do nepřátelského hráče a mám hned puk. Takže zase na arkádu se mi hrát nechce, moc jednoduché. Je nějaké optimální nastavení ? Děkuji (Problém vyřešen) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milamond Odesláno Leden 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2018 (upraveno) V 31. 12. 2017 at 10:07, xAsassinsx napsal: Upraveno Leden 6, 2018 uživatelem milamond omyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4ve Odesláno Leden 10, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2018 HS v akci https://www.herni-svet.cz/nhl-18-ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devmixil Odesláno Leden 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2018 Ahoj, jsem novacek v NHL. Naposled jsem ho hrál na pc :-) , takze to uz je nejaky ten patek. Chtel jsem se zeptat, hrajete s "tlacitkovym" nebo full skill stick ovladani ? Mockrat se mi stane, ze po nahravce na volneho hrace (situace 2 na golmana) mi to nevystreli.. Si mozu vlasy vytrhat :-) By me jen zajimalo, jestli sem jediny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.