Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

NHL 18


D4ve

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • 2 months later...

Ahoj. Nejsem kdovíjaký hráč NHL, takže se moc nevyznám (hrajeme to akorát s bráchou jako chlastačkovou hru :) ). Chci koupit verzi standart na PSN. Otázka zní, je ve standart verzi i ten mód 3vs.3 (i s těma maskotama - bez nich)? Prostě ta arkádovka? Nebo se to zas musí nějak dokupovat za nějaké ty body? Mám teď 17 a 18 chci jen kvůli tomu módu, ale nechci se natáhnout. Za odpovědi díky :)

 

Odpovím si sám: ano mód 3vs3 je už v základu hry

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar. Mám takovej problém. Hrajem s kamosem on-line ve dvou a strašně nás vytáčí když gólman chytne puk a zničehonic se rozhodne rozehrat, klidne souperovi na hokejku, z čehož následuje samozřejmě gol. Da se to někde vypnout nebo zjistit čím se to ovládá? Máme oba ovládání z roku 94 a na Golmana tam ani nic není pokud vím. Zkoušeli jsme nic nemackat a stejně to rozehraje jak idiot, takže akorát nasrani vždycky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Zdravím,

Jaké je nejlepší nastavení hry a také formace ? Dal jsem jsi to na tradiční (střední obtížnost ) a každý má 0 golu za celý zápas. Také jsem vždycky v útoku sám , nemám komu nahrát. Hráči tam nepřijíždějí. A jenom drcnu do nepřátelského hráče a mám hned puk. Takže zase na arkádu se mi hrát nechce, moc jednoduché. Je nějaké optimální nastavení ? Děkuji (Problém vyřešen)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, jsem novacek v NHL.  Naposled jsem ho hrál na pc :-)  ,  takze to uz je nejaky ten patek.  Chtel jsem se zeptat,  hrajete s "tlacitkovym"  nebo full skill stick ovladani ? Mockrat se mi stane,  ze po nahravce na volneho hrace (situace 2 na golmana) mi to nevystreli..  Si mozu vlasy vytrhat :-)  By me jen zajimalo,  jestli sem jediny :-) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu