D4ve Odesláno Srpen 8, 2017 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2017 stahl jsem betu a prijde mi to teda stejne jak 17ka, jen trochu pomalejsi a rozhodci piska dost prisne - skoro vse je faul. Co je uplne na ♥♥♥, je to, ze nemuzu dat gol (asi neumim nebo jsou ti golmani az moc dobri). mam 45 strel za cely zapas a 1 gol. WTF? Citovat
SirPotkanus Odesláno Září 16, 2017 Nahlásit Odesláno Září 16, 2017 Letos zadny baliky do Hut za vernost? Mam shit tym na zacatku,a proti tem mcdavidum a ovechkinum je to pekne tezky... Citovat
Romix Odesláno Listopad 16, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2017 Take vam sekaji videa s komentatorama? Myslim ty videa s zivyma komentatorama vzdy pred spilem... Zvuk mi nesedi s videem a docela to kouse... zajimave... Citovat
Pepek360 Odesláno Listopad 22, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2017 Ahoj. Nejsem kdovíjaký hráč NHL, takže se moc nevyznám (hrajeme to akorát s bráchou jako chlastačkovou hru ). Chci koupit verzi standart na PSN. Otázka zní, je ve standart verzi i ten mód 3vs.3 (i s těma maskotama - bez nich)? Prostě ta arkádovka? Nebo se to zas musí nějak dokupovat za nějaké ty body? Mám teď 17 a 18 chci jen kvůli tomu módu, ale nechci se natáhnout. Za odpovědi díky Odpovím si sám: ano mód 3vs3 je už v základu hry Citovat
MacLuke Odesláno Listopad 29, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2017 Zdar. Mám takovej problém. Hrajem s kamosem on-line ve dvou a strašně nás vytáčí když gólman chytne puk a zničehonic se rozhodne rozehrat, klidne souperovi na hokejku, z čehož následuje samozřejmě gol. Da se to někde vypnout nebo zjistit čím se to ovládá? Máme oba ovládání z roku 94 a na Golmana tam ani nic není pokud vím. Zkoušeli jsme nic nemackat a stejně to rozehraje jak idiot, takže akorát nasrani vždycky... Citovat
taurus Odesláno Listopad 30, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2017 Brankar vyhodi puk, len ked si jeden z vas dvoch klepne hokejkou. Citovat
xAsassinsx Odesláno Prosinec 31, 2017 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2017 Zdravím, Jaké je nejlepší nastavení hry a také formace ? Dal jsem jsi to na tradiční (střední obtížnost ) a každý má 0 golu za celý zápas. Také jsem vždycky v útoku sám , nemám komu nahrát. Hráči tam nepřijíždějí. A jenom drcnu do nepřátelského hráče a mám hned puk. Takže zase na arkádu se mi hrát nechce, moc jednoduché. Je nějaké optimální nastavení ? Děkuji (Problém vyřešen) Citovat
milamond Odesláno Leden 6, 2018 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2018 (upraveno) V 31. 12. 2017 at 10:07, xAsassinsx napsal: Upraveno Leden 6, 2018 uživatelem milamond omyl Citovat
D4ve Odesláno Leden 10, 2018 Autor Nahlásit Odesláno Leden 10, 2018 HS v akci https://www.herni-svet.cz/nhl-18-ps4 Citovat
devmixil Odesláno Leden 14, 2018 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2018 Ahoj, jsem novacek v NHL. Naposled jsem ho hrál na pc :-) , takze to uz je nejaky ten patek. Chtel jsem se zeptat, hrajete s "tlacitkovym" nebo full skill stick ovladani ? Mockrat se mi stane, ze po nahravce na volneho hrace (situace 2 na golmana) mi to nevystreli.. Si mozu vlasy vytrhat :-) By me jen zajimalo, jestli sem jediny :-) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.