Mandaz Odesláno Srpen 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 Takže první kopie hry za 60 éček A sběratelka za 90 éček Datum vydání 20. března příštího rocku. Osobně zkusím splašit sběratelku se sklénkama, na slivovicu sa hodí vždycky. A mj. xzone má steelbook edici hry Yakuza Kiwami, která vychází koncem sprna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Srpen 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 sakra, tu sběralku musím mít na kiwami se taky strašně těším, zrovna dnes jsem na ten steel na xzonu narazil ale asi vezmu někde v uk, skoro všude o pěknejch pár stovek levnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 18, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 Osobně mám s posíláním bůčků z anglie takovou polovičatou zkušenost. Zatímco persona5 bez problémů, tak nier přišel až po dvou měsících Proto mám pro jistotu objednáno z anglie aj z xzone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Srpen 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 to mi je celkem fuk, mám tolik nedohranejch her, že budu Kiwami stejně rozehrávat až když už mi bude na poště ležet 6ka BTW na supergamer mají ten steel kiwami za 869,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 16, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2017 Takže sběratelku yakuzy 6 mají v předobjednávce na gameexpresu https://www.gameexpres.cz/hra-pro-playstation-4-yakuza-6-the-song-of-life-collectors-edition-h-26951.html A hned mám veselejší ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Září 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2017 Paráda! Teď se ale dívám, že limitka je v digibooku :O ty mám asi úplně nejradši, tak teď nevím co vlastně vzít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 16, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2017 u mne je to jasné, už mám předobjednáno s těma štamprlama nádob na slivovicu není nikdy dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Září 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2017 tak to musí být u Mandazů veselo, když lejou slivku z 280ti mililitrovek Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 16, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2017 to je tzv. malá štamprla Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.