AMGF1 PavelCZE Odesláno Srpen 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2017 Zdarec,Pařmeni...nemáte problém stejní jako jsem měl na win 7 s F1 2017..hra jde spustit v pořádku.ale šíleně padají fps před začátkem závodu ,kdy je třeba představování tratě,jezdců a pak na konci kdy jdou na pódium. jel jsem přes google ,ale nic o tom problému nikde nic není... GK GTX 750ti ,8 gb ram. SSD 250 gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 30, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2017 hra jede ok? hrajes 1080p? bych rekl slaba grafika no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Srpen 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2017 A kdyz jedes tak hra bezi normalne? CPU mas jaky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMGF1 PavelCZE Odesláno Září 1, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2017 Tak nakonec jede plynule vše na win 10 než na win 7 .a to jsem na win 10 nadával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.