Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox One nebo 360 ?


peka

Recommended Posts

ahoj, doufám, že nebude vadit, že se ptám tady ve foru, které je zaměřené na One. Chtěl bych dětem koupit Xbox + Kinect. Opravdu se hodně rozmýšlím, jestli 360 nebo One (One S). Budou na tom hrát hry typu Just Dance, které na obou konzolích vypadají identicky, žádná změna v grafice hry (vlastně to vypadá  stejně na Xbox, Playstation, Wii , PC..., je to pořád stejná hra, jen portovaná pro konkrétní konzoli stejně jako ostatní tituly, tak jak se to dneska dělá). Normálně bych hned šel do 360, jelikož mi umožňuje nahrávat řekněme "záložní kopie her" díky RGH (se ztrátou záruky počítám), Full HD mi bohatě stačí, 4K na hry typu Just Dance nevyužiju ani nepoznám rozdíl. To jediné, co mi brání ke koupi 360 je to, že Kinect v2 pro One má FullHD rozlišení vs VGA rozlišení Kinect 1 pro 360. Zkušenosti s tím reálně nemám, Kinect v1 jsem viděl jednou a fungovalo to krásně. To, na co bych se chtěl zeptat je: je rozdíl mezi hry jako je např. Just Dance když ji hraju na Kinect v1 nebo Kinect v2 ? Četl jsem, že v2 je přesnější, širší úhel záběru, trackování 6 osob najednou, ale reálně - je v tom opravdu rozdíl ve hraní, nebo ovládání Xbox ? Je to v něčem opravdu lepší, že by to stálo zato utratit 1x tolik peněz za One S vs 360 ? One S + adapter pro Kinect + Kinect stojí jednou tolik jako Xbox 360 + Kinect.

Je tady někdo, kdo má reálné zkušenosti a dokáže porovnat Kinect1 vs 2 ? Kdyby bylo RGH pro One S, tak ho beru hned, ale takhle si říkám, co tím vlastně získám oproti  360 ? myslím, že nic nepoznám, ale ptám se, zkušenosti nemám. díííky Petr

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebyt Kinectu, tak bych asi Xbox360 prodal, stejne jako PS3. Kinect na ONE sice nemam, ale co jsem mel možnost několikrát vyzkouset u známého, tak ti muzu rict, že rozdil je dost výrazný. Hlavne co se týče přesnosti a rychlosti snímání pohybů a snímání za špatného osvětlení.

Kdybych byl na tvem miste, tak jdu do ONE. Graficky uz je to jina liga. Her na Kinect je tam dost, asi byl vzal i Kinect Sports Rival.

Jedina skoda, ze Kinectove hry z X360 nejsou komaptibilni i s ONE.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu