Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 31, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2017 Hoj, kdo dal Kmack 2 demo na very hard? po hodce jsem to vzdal u 5te vlny hnetka na zacatku. Hard je zase ale celkem easy teda. min nepratel...ufidime na full game. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 31, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2017 já dohrál na perrekjelama (very easy) za necelou půlhodinku, za cca 800 vylepšená jednička ve všech ohledech, dayone brát ale asi nebudu, lákají mne víc jiné hry okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 31, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2017 jiné co vychází next week a není Destiny 2?;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 31, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2017 Mám dost restíků, yakuza kiwami vypadá nadeléj, pak chcu dojet valkyrii a fc primal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 31, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2017 Jop, pár restíků mám také;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 31, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2017 Kromě naruta mám vše, ani jedno dohrané a aj gta v bůčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 31, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2017 Joko do ps 5 máme co dělat;) Škoda, že knack neba bůčka tak obtiznost "Perrek^easy^automaticmode" za 7 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 12, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2017 tak Knáček dohrán na Hard a bavil jsem se náramne. Spousta vylepseni od jednicky a mnohem vice hopsani. 14h jen příbeh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 17, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2017 Knack platinka doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.