pepabiker Odesláno Září 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2017 Musel jsem dát wii do továrního nastavení a zničeho nic tam najednou mám 4.1E místo 4:3E ,nevíte jak to aktualizovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 6, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2017 Sice Wii nevlastním, ale dle googlení jsem zjistil následující: Na 4.3E vůbec updatovat nepotřebuješ - nejvyšší reálný update je 4.1E. Vyšší verze (viz 4.3E) vznikly jen a pouze jako snaha eliminovat oficiální updaty Nintenda na zařízeních s upraveným firmwarem - mimo to neobsahují vůbec žádné nové funkce/opravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepabiker Odesláno Září 6, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2017 Dobře, tak jak nainstalovat 4.3E? Protože hacknout umím jen tuto verzi. Prostě bych tam s mnoha důvodů tuto verzi měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.