Moderators Martinoslav Odesláno Září 6, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2017 Podobne postizeni pratele, dnes mi dorazil krasny kousek do sbirky a proto mam potrebu se lehce pochlubit Obdivujte se mnou Uzasna edice! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2017 Tuto edici mam uz nekolik let a nevim jestli jsem chytil nejakeho zmetka nebo neco, ale kvalitou mi to uzasne teda neprijde . Kazdopadne ja to stejne kupoval hlavne kvuli prstenu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 6, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2017 Ja jsem teda nadsenej, krasna edice! Preska na pasek, prstynek, uzasnej obal na disk v podobe Drakova deniku, soundtrack na CD, ta bedynka je taky paradni! Sosku jsem jeste detailne nezkoumal, ale pres ten blistr vypada solidne Ja pred par lety jeste hry uplne mijel, takze dohanim, co mi uteklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2017 Soska je solidni, ale o te truhle se to rict neda, ten zamek na predku trochu krivy, takovy ten reminek na okraji truhly odpadl, na tom dreve celkem dost oderek.. no co si budem povidat :D. Ja to koupil kdyz to bylo v akci tusim za nejakych 1500. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 6, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2017 Tak to je paradni cena, ted to stoji krapet vic... a vubec, nekaz mi radost, mne se libi Manoust reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2017 Mám dvě tyto edice, jednu komplet novou za 1199 a druhá byla taky nová za 999. Z té druhé jsem nějaké věci prodal Manoust asi jsi měl nějakou páteční edicu, u mně bylo vše v pořádku Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Září 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2017 taky jsem za ni dal litr a ta soška je teda hrozná.. jedna z těch, který nemám ani vystavený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 6, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2017 Tvl, ze jsem to sem vubec daval @Mandazrekni neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2017 Tak jako mne sa ta šoška celkem líbí - mám ju ve škatuli a nevidím ju Ale vážněji, soška sa v obličeji moc na nathana nepodobovala, takže proto ju mám ve škatule. Abych si sošku vystavil musí mít tři K. Kozi, Kozi a Kozi. Daleko horší soška byla ve sběratelce maxa payna 3. Tam max vypadal jak moldavský zedník v šedých monterkách. Martinoslav a headhot reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.