Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS4 dualshock nefunguje

Libka

Otázka

Zdravím, vylil jsem si vodu do ovladače, vysušil jsem ho a fungoval normálně. Asi po dvou hodinách začal neustále vibrovat, ale fungoval dál. Ovladač jsem vypnul a i přesto pořád vibroval. Zkoušel jsem  vypnout vibrace, bez úspěchu. Tak jsem ho teda nechal vibrovat až do rána než se vybije. Když ovladač zapojím do konzole aby se začal nabíjet, svítí oranžově (nabíjí se). PS home button nereaguje, tudíž se nedostanu k tomu abych mohl něco ovládat. Nějaké nápady?

Za každou radu děkuji :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Moderators
před 1 minutou, sběratel napsal:

ne, nedá, stopy po kapalině jsou jasně viditelný, vrátí ti to a ze zákona ti můžou naúčtovat zjištění závady, stojí to myslím 400,-

Toto sony nastesti nedela, na rozdil od jinych servisu, ze by si uctovali zjisteni zavady pri neopravnene reklamaci. Nikdy za 11 let co tam posilam. 

Odkaz ke komentáři

• 0

Stejně pokud je nefunkční, tak by si ho vyhodil, zkus jim to dat na reklamaci a uvidíš. Já např. na základní desce u PC ohnul omylem piny a zkusil jsem jim to do 14 dní vrátit a i když to bylo mechanické poškození na který by se to nemělo vztahovat nebo by vrátili jen nějakou částku, tak mi vrátili celou :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu