bounty_eu Odesláno Září 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2017 Ahoj, uvažuju o koupi PS4 PRO, ale mám bohužel TV bez HDR a HDMI 2.0. http://www.samsung.com/cz/consumer/tv-av/tv/uhd/UE40JU6472UXXH/ Stojí ta investice za to? Jde mi o to, jestli mi na ní pojedou hry aspon ve 4k rozlišení v 30 fps. Předem díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Září 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2017 . Verze PS4 PRO má smysl pokud máte 4K TV s Ultra-HD rozlišením.----to sice Vaše televize má ale omlouvám se nějak mi nedocvaklo že to hdmi. 2.0 je potřebné pro kvalitní přenos signálu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 11, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2017 bez hdmi 2.0 to pojede v 1080p. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Martinoslav Odesláno Září 11, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2017 Ale prd I HDMI 1.4 umi 4k Ale jen 30 fps a tusim, ze to jeste neprenese rgb. A i kdyby bylo vysledne vystupni rozliseni 1080p, tak ps4 pro ma smysl kupovat, napriklad pro supersampling - jinymi slovy downsample ze 4k na full hd = ostrejsi obraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Září 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2017 Jsem teda taktez toho nazoru, ze pokud nemas 4k tv, tak to nema cenu kupovat. Ty hry se supersamplingem bych urcite spocital na prstech jedne ruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 11, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2017 tak bobříci ja neříkám, že 1.4 neumí 4k/30Hz jen to že tenthle mód ps4 nepodopureje. rozbalil jsem svůj záložní 4k monitor s hdmi 1.4 a jede to na 1080p/60Hz. jinak bych bral pro. Teď si užívám 1080p/60fps v knackovi 2 a supr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Martinoslav Odesláno Září 11, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2017 @Manoust Supersampling neni zalezitosti hry, ale konzole. Interne renderuje hru ve 4k, ale pokud je pripojen monitor pouze full hd, pak konzole ten 4k obraz "vtesna" do fullhd obrazu. Vysvetluju to jako pako, ale snad je to srozumitelne @mirai_trunks Ja se nechci poustet do rozporu, ale mel jsem ps4 pro pripojenou ke 4k televizi prostrednictvim hdmi 1.4 kabelu a mel jsem zobrazeni ve 4k. Pri YUV 420 budes mir i pres hdmi 1.4 obraz s refreshem 60Hz. edit: Tak Sony pry pouziti PS4 Pro ve 4k pres hdmi 1.4 zakazala prostrednictvim firmware 4.05. Nepamatuju si uz, kdy presne jsem to zkousel a je mozne, ze to bylo pred tim, nez Sony tuto moznost zakazala. Na druhou stranu je to zprava z konce lonskeho roku a je mozne, ze to zase povolili, protoze si na to meli lidi stezovat. Ale info o tom jsem zatim nenasel. http://diit.cz/clanek/4k-playstation-4-pro-nefunguje-s-hdmi-14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Září 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2017 To se mylis, je to zalezitost hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Martinoslav Odesláno Září 11, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2017 A muzes mi sem k tomu hodit nejaky odkaz na clanek, kde by se uvadelo, ze je supersampling zalezitosti hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Září 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2017 Treba zde uvadi supersampling jen u nekterych her http://www.ign.com/wikis/playstation-4/PS4_Pro_Game_Upgrades_and_Differences , kdyby to bylo u vseho jak rikas, tak by to tam nemuseli uvadet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Martinoslav Odesláno Září 11, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2017 @Manoust Treba wikipedie ale mluvi presne o tom, o cem mluvim ja https://en.m.wikipedia.org/wiki/Supersampling edit: A tady dalsi diskuze, ktera potvrzuje moje slova http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1308335 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Září 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2017 Ale ja ti neberu, ze je na to potreba mit Procko, ale ta hra musi mit proste patch, aby to procko udelalo supersampling, vsechny hry to automaticky nemaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Martinoslav Odesláno Září 11, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2017 No, musi mit akorat patch pro PS4 Pro a renderovat hru ve vyssim nez Full HD rozliseni, to je jedina podminka pro funkci supersamplingu. Potvrzuji to i uzivatele neogafu na druhem mem odkazu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Září 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2017 Pro nemam, tak nevim jak to presne je, ALE urcite jak pises musi ta hra mit patch pro PRO a to kazda nema, takze to co si napsal poprve je zavadejici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Martinoslav Odesláno Září 11, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2017 Tak ja myslim, ze se bavime o PS4 Pro a hrach, ktere prave Pro podporuji, je prece logicke, ze standardni verze hry nemuze byt supersamplovana, kdyz nevyuziva vyssi nez 1080p rozliseni Na tom nevidim nic zavadejiciho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Září 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2017 No prave, ale to jsi nikde nerekl. "Supersampling neni zalezitosti hry, ale konzole. Interne renderuje hru ve 4k, ale pokud je pripojen monitor pouze full hd, pak konzole ten 4k obraz "vtesna" do fullhd obrazu. Vysvetluju to jako pako, ale snad je to srozumitelne" " Tim padem, kdyz to nepodporuje kazda hra, tak je to logicky zalezitosti te hry z meho hlediska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Martinoslav Odesláno Září 11, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2017 Dobre, ale to uz slovickarime A vubec, je pozde, jdu spat, nazdar Manoust reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bounty_eu
Ahoj,
uvažuju o koupi PS4 PRO, ale mám bohužel TV bez HDR a HDMI 2.0. http://www.samsung.com/cz/consumer/tv-av/tv/uhd/UE40JU6472UXXH/
Stojí ta investice za to? Jde mi o to, jestli mi na ní pojedou hry aspon ve 4k rozlišení v 30 fps.
Předem díky za rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.