Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS4 pro TV

bounty_eu

Otázka

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Moderators

Ale prd :) I HDMI 1.4 umi 4k :) Ale jen 30 fps a tusim, ze to jeste neprenese rgb. 

A i kdyby bylo vysledne vystupni rozliseni 1080p, tak ps4 pro ma smysl kupovat, napriklad pro supersampling - jinymi slovy downsample ze 4k na full hd = ostrejsi obraz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
  • Junior Moderators

tak bobříci ja neříkám, že 1.4 neumí 4k/30Hz jen to že tenthle mód ps4 nepodopureje. rozbalil jsem svůj záložní 4k monitor s hdmi 1.4 a jede to na 1080p/60Hz. jinak bych bral pro. Teď si užívám 1080p/60fps v knackovi 2 a supr.

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

@Manoust Supersampling neni zalezitosti hry, ale konzole. Interne renderuje hru ve 4k, ale pokud je pripojen monitor pouze full hd, pak konzole ten 4k obraz "vtesna" do fullhd obrazu. Vysvetluju to jako pako, ale snad je to srozumitelne :)

@mirai_trunks Ja se nechci poustet do rozporu, ale mel jsem ps4 pro pripojenou ke 4k televizi prostrednictvim hdmi 1.4 kabelu a mel jsem zobrazeni ve 4k. Pri YUV 420 budes mir i pres hdmi 1.4 obraz s refreshem 60Hz.

edit: Tak Sony pry pouziti PS4 Pro ve 4k pres hdmi 1.4 zakazala prostrednictvim firmware 4.05. Nepamatuju si uz, kdy presne jsem to zkousel a je mozne, ze to bylo pred tim, nez Sony tuto moznost zakazala. Na druhou stranu je to zprava z konce lonskeho roku a je mozne, ze to zase povolili, protoze si na to meli lidi stezovat. Ale info o tom jsem zatim nenasel.

http://diit.cz/clanek/4k-playstation-4-pro-nefunguje-s-hdmi-14

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

@Manoust Treba wikipedie ale mluvi presne o tom, o cem mluvim ja :) https://en.m.wikipedia.org/wiki/Supersampling

edit: A tady dalsi diskuze, ktera potvrzuje moje slova :) http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1308335

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

Tak ja myslim, ze se bavime o PS4 Pro a hrach, ktere prave Pro podporuji, je prece logicke, ze standardni verze hry nemuze byt supersamplovana, kdyz nevyuziva vyssi nez 1080p rozliseni :) Na tom nevidim nic zavadejiciho :)

Odkaz ke komentáři

• 0

No prave, ale to jsi nikde nerekl. "Supersampling neni zalezitosti hry, ale konzole. Interne renderuje hru ve 4k, ale pokud je pripojen monitor pouze full hd, pak konzole ten 4k obraz "vtesna" do fullhd obrazu. Vysvetluju to jako pako, ale snad je to srozumitelne" " Tim padem, kdyz to nepodporuje kazda hra, tak je to logicky zalezitosti te hry z meho hlediska.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu